Bruce Willis debutează ca regizor

Actorul Bruce Willis va trece în spatele camerei de filmat la începutul lunii octombrie, pentru a realiza drama psihologică independentă "Three Stories About Joan", care constituie debutul său regizoral, dar şi primul film al casei de producţie Willis Brothers Films, relatează Variety.

30 afișări
Imaginea articolului Bruce Willis debutează ca regizor

Bruce Willis debutează ca regizor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Three Stories About Joan" este o dramă ce are în centru o femeie, în trei etape ale vieţii ei, marcate de tragedii care o fac să piardă contactul cu realitatea. Scenariul peliculei este semnat de Christopher Alexander şi Sam Applebaum.

Bruce Willis a distribuit-o pe actriţa Camilla Belle, din "10.000 î.Chr.", în rolul principal, în timp ce el îl va interpreta pe tatăl lui Joan. Filmările vor începe la începutul lunii octombrie în Shreveport, Louisiana.

Filmul reprezintă şi prima producţie a studioului Willis Brothers Films, înfiinţat de actor alături de fratele său, David, şi de asistentul său, Stephen Eads, cu care lucrează de la începutul anilor '90. Ei îi au ca parteneri pentru realizarea acestui film pe producătorii Moshe Diamant ("Dulcele sărut al Daliei") şi Mark Damon ("Monstru").

Willis a terminat de curând de filmat "Assassination of a High School President" (2008) şi "Planet Terror" (2007). El s-a retras din echipa producţiei marca Disney "The Surrogates" pentru a începe să lucreze la propriul film, "Three Stories About Joan".

Assassination of a High School Presiden

Planet Terror

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici