Bruce Willis i-a recomandat fiicei sale Tallulah să se radă în cap

Bruce Willis i-a recomandat fiicei sale Tallulah, în vârstă de 16 ani, să se radă în cap, ca să nu se mai plângă în zilele în care părul nu-i stă aşa cum îşi doreşte, potrivit contactmusic.com.

41 afișări
Imaginea articolului Bruce Willis i-a recomandat fiicei sale Tallulah să se radă în cap

Bruce Willis i-a recomandat fiicei sale Tallulah să se radă pe cap (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Bruce Willis, care are trei fiice, Rumer, în vârstă de 22 de ani, Scout, în vârstă de 19 ani, şi Tallulah, în vârstă de 16 ani, cu fosta soţie, Demi Moore, a spus că mezina sa se plângea de coafura ei, aşa că actorul a sfătuit-o să-i urmeze exemplul şi să se radă în cap.

"Fiica mea de 16 ani, Tallulah, se plângea de cât de greu este să îşi spele şi să-şi usuce părul lung. Dacă ai avea tunsoarea mea, ai termina în cinci minute. Ai salva mult timp. Bărbaţii ca mine au lucruri mai importante de făcut decât să-şi facă griji pentru tunsori", a spus el.

Bruce Willis, în vârstă de 55 de ani, adoră rolul de tată şi a spus recent că nu a exclus varianta de a avea mai mulţi copii şi cu noua lui soţie, Emma Heming.

"Nu aş fi surprins. Orice este posibil. Nu pot să prezic viitorul, dar orice este posibil. Căsătoria cu Emma merge bine. Sunt foarte fericit cu ea şi încercăm să petrecem cât mai mult timp împreună", a adăugat actorul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici