Bruxelles, cel mai plictisitor oraş - GALERIE FOTO

Bruxelles este cel mai plictisitor oraş din Europa, Londra - cel mai murdar, iar Parisul este supraapreciat, potrivit rezultatelor unui sondaj realizat de un site de consiliere turistică.

949 afișări
Imaginea articolului Bruxelles, cel mai plictisitor oraş - GALERIE FOTO

Bruxelles - cel mai plictisitor oraş

GALERIE FOTO

Potrivit celor 2400 de turişti care au participat la sondajul de pe site-ul tripadvisor.com, Londra este cel mai scump oraş din Europa, dar şi locul în care oamenii se îmbracă cel mai urât şi unde se găseşte cea mai proastă mâncare.

Nici Parisul nu a primit calificative mai bune, fiind cel mai puţin prietenos dintre oraşe. De asemenea, Parisul s-a situat pe locul al doilea în topul celor mai scumpe oraşe din Europa.

În schimb, Parisul a fost desemnat oraşul cu cea mai bună mâncare, dar şi locul unde oamenii se îmbracă cel mai frumos.

Deşi a primit titlul de cel mai murdar oraş european, Londra a fost lăudată de turişti pentru viaţa de noapte şi parcurile publice.

"Toate capitalele europene au puncte bune şi puncte mai puţin bune, dar niciun alt continent nu oferă turiştilor o asemenea bogăţie culturală şi abundenţă de obiective turistice aflate la distanţe atât de mici unele de altele", a declarat Luke Fredberg, purtătorul de cuvânt al site-ului TripAdvisor.

Veneţia a depăşit atât Parisul, cât şi Roma la categoria "cea mai romantică destinaţie a Europei", dar ocupă locul al treilea pe lista celor mai scumpe oraşe, după Londra şi Paris.

Turiştii care preferă localurile prietenoase ar trebui să opteze pentru o călătorie la Dublin, iar cei care sunt preocupaţi de sănătate şi de calitatea vieţii ar trebui să aleagă Copenhaga, desemnat cel mai curat oraş al Europei.

De asemenea, turiştii care doresc o vacanţă ieftină preferă oraşul Praga, în timp ce Bruxelles şi Zurich ar trebui evitate, fiind desemnate cele mai plictisitoare.

Cei interesaţi de comori arhitecturale ar trebui să meargă la Barcelona, dar să evite Varşovia, care a fost votată capitala cu cea mai urâtă arhitectură.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici