Bryan Adams o avertizează într-un cântec pe Amy Winehouse că va muri

Cântăreţul canadian Bryan Adams a compus un cântec în care o avertizează pe turbulenta cântăreaţă britanică Amy Winehouse că se joacă cu moartea.

46 afișări
Imaginea articolului Bryan Adams o avertizează într-un cântec pe Amy Winehouse că va muri

Bryan Adams o avertizează într-un cântec pe Amy Winehouse că va muri

Supărată şi luptând cu dependenţa de droguri, Amy Winehouse a plecat, în timpul sărbătorilor de iarnă, în Caraibe, unde Bryan Adams i-a pus la dispoziţie propria locuinţă. Se pare că cei doi au legat o prietenie atât de strânsă încât Bryan a scris un cântec trist despre cântăreaţă, intitulat "Flower Grown Wild", în care o avertizează pe Amy că flirtează cu moartea, informează mirror.co.uk.

Cântecul i-a plăcut foarte mult lui Amy, care s-a hotărât să-l interpreteze împreună cu Adams pe scenă, în timpul turneului de anul acesta al artistului canadian în vârstă de 48 de ani.

Printre versurile cântecului se numără "Printre stele şi bare, peşti şi pastile", "Ar putea părea o doamnă, dar de fapt este o floare sălbatică" şi "Nimeni nu a văzut lacrimile printre mătase şi dantele, puştoaica speriată din spatele chipului tău".

Cântecul a fost inclus pe cel de-al 11-lea album al lui Adams, lansat în cursul acestei săptămâni.

Bryan Adams nu este singura mare vedetă care apreciază muzica lui Winehouse. Recent, Keith Richards, chitaristul trupei Rolling Stones, a declarat că aceasta este singurul star contemporan pe care îl apreciază.

În ultimul an, Winehouse a constituit unul dintre subiectele preferate ale tabloidelor britanice, mai mult pentru scandalurile provocate decât pentru muzica sa. Cântăreaţa cu o voce excepţională este cunoscută pentru problemele sale legate de consumul de droguri, alcool, tendinţa de automutilare, anorexie şi bulimie. Amy Winehouse a efectuat deja câteva cure scurte de dezintoxicare, de doar câteva zile: în august 2007, în septembrie, noiembrie şi la începutul acestui an.

Winehouse, în vârstă de 24 de ani, a câştigat cele mai importante cinci premii la ediţia din 2008 a premiilor Grammy, pentru cea mai bună înregistrare şi cel mai bun cântec - "Rehab" -, revelaţia anului, cea mai bună artistă pop solo şi cel mai bun album pop - "Back to Black", cu care a devenit celebră la nivel internaţional.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici