Bryan Adams va primi o stea pe Hollywood Walk of Fame

Rockerul canadian Bryan Adams, care a confirmat, luni, faptul că în acest an va deveni tată pentru prima oară, a fost anunţat de reprezentanţii Camerei de Comerţ din Los Angeles că va deveni, pe 21 martie, posesorul unei stele pe Hollywood Walk of Fame, informează express.co.uk.

54 afișări
Imaginea articolului Bryan Adams va primi o stea pe Hollywood Walk of Fame

Bryan Adams va primi o stea pe Hollywood Walk of Fame (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Steaua muzicianului canadian va fi cea de-a 2.435-a de pe bulevardul celebrităţilor şi va afla pe trotuarul din faţa Musician's Institute din Hollywood.

Vedeta care va susţine un discurs introductiv cu ocazia acestei ceremonii va fi Wayne Gretzky, o legendă a hocheiului canadian.

Luni, Bryan Adams, în vârstă de 51 de ani, a confirmat informaţiile apărute în presa internaţională potrivit cărora în acest an va deveni tată pentru prima oară.

Cântăreţul canadian şi Alicia Grimaldi, asistenta personală a sa, vor deveni părinţi în luna mai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici