Bunicuţele cântăreţe: Melodia cu care au cucerit juriul şi vor reprezenta Rusia la Eurovision - VIDEO

Şase bătrâne din Rusia au cucerit juriul preselecţiei pentru Eurovision şi vor reprezenta ţara la ediţia din acest an a concursului, care va avea loc în luna mai în Azerbaidjan.

11795 afișări
Imaginea articolului Bunicuţele cântăreţe: Melodia cu care au cucerit juriul şi vor reprezenta Rusia la Eurovision - VIDEO

Bunicuţele cântăreţe: Melodia cu care au cucerit juriul şi vor reprezenta Rusia la Eurovision

Grupul folk Bunicuţele Buranovo a câştigat concursul televizat de preselecţie pentru reprezentanta Rusiei la concursul Eurovision, scrie bbc.co.uk.

Cele şase bunicuţe au învins alţi 24 de concurenţi, printre care s-au numărat artişti cunoscuţi din Rusia. Melodia pe care o vor interpreta la Eurovision se numeşte "Party for Everybody", iar bătrânele spun că vor folosi orice sumă de bani vor strânge pentru a construi o biserică.

Finala internaţională Eurovision are loc anul acesta pe 26 mai. Selecţia naţională pentru alegerea cântecului care va reprezenta România la Eurovision va avea loc pe 10 martie, urmând ca piesa câştigătoare să participe în prima semifinală Eurovision, pe 22 mai, la Baku, Azerbaidjan.

Eurovision este o competiţie muzicală internaţională, organizată de European Broadcasting Union (EBU), cea mai mare asociaţie a televiziunilor publice din Europa. Prima ediţie a avut loc în 1956, la Lugano, în Elveţia. Difuzat fără întrerupere, timp de 56 de ani, show-ul a devenit unul dintre cele mai longevive şi mai urmărite programe de televiziune din lume. Printre artiştii care au urcat, de-a lungul anilor, pe scena Eurovision se numără: ABBA, Julio Iglesias, Celine Dion, Johnny Logan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici