MAI RĂU DE ATÂT NU SE POATE: Cel mai frumos moment pentru o mireasă, transformat în coşmar - VIDEO

Cununia se presupune a fi cel mai fericit eveniment pentru o mireasă: defilarea încet prin faţa invitaţilor până la altar, pentru ca rochia să fie admirată şi fotografiată ar trebui să fie cel mai special moment.

41329 afișări
Imaginea articolului MAI RĂU DE ATÂT NU SE POATE: Cel mai frumos moment pentru o mireasă, transformat în coşmar - VIDEO

MAI RĂU DE ATÂT NU SE POATE: Cel mai frumos moment pentru o mireasă, transformat în coşmar

Însă pentru această mireasă ziua s-a transformat în cel mai rău coşmar, povesteşte Daily Mail.

Femeia se împiedică în faţa altarului, iar când se ridică constată că fusta s-a desprins din talie, oferind invitaţilor o privelişte mai putin decentă.

Fără să se mai gândească la nuntă, mireasa se ridică înnebunită şi fuge. Din nefericire camerele video au înregistrat tot.

Ceea ce este totuşi neclar şi pune sub semnul îndoielii autenticitatea filmuleţului este faptul că mireasa, în loc să îşi tragă fusta în sus, procedează invers: o scoate de tot, rămânând în lenjeria intimă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici