Burgeri gourmet, à la Gordon Ramsay, de peste 100 dolari. Cât costă un produs similar în România?

  • Gordon Ramsay îşi deschide un nou restaurant în Londra
  • Specialitatea restaurantului vor fi burgerii gourmet
  • Un burger va costa 106 dolari
  • La noi, un burger similar costă 45 lei
1974 afișări
Imaginea articolului Burgeri gourmet, à la Gordon Ramsay, de peste 100 dolari. Cât costă un produs similar în România?

Un burger cât o întreagă listă de cumpărături pe câteva săptămâni. Asta are în meniu vestitul chef Gordon Ramsay. Acesta îşi va deschide un nou restaurant la Londra. Dacă ai poftă de specialităţile de vită şi trufe, vei scoate din buzunar pentru această experienţă cam 106 dolari. La noi, un burger similar costă cam 45 lei.

„Mă numesc Tudor Aposteanu şi astăzi vom face un burger. Nu orice burger. Un burger dintr-o carne angus. Vom vorbi despre burgerul domnului sau celebrului Gordon Ramsay. Vestitul chef tocmai a lansat un burger de 100 şi ceva de dolari şi vreau să vă spun că este un preţ corect. O să facem cam similar acelaşi burger. Exact aceeaşi carne, dar făcută din vită Wagyu, la Gordon Ramsay ajunge la 115 sau 116 dolari. Punem şi chifla pe plită. Acest burger cu trufe pe care noi îl avem, care se face cu trufe naturale şi cu carnea angus, la noi costă 45 lei”, explică Tudor Aposteanu.

„Nu orice parmenzan. Un parmezan Ferrara, să-l facem cât mai aproape de cel pe care l-a creat Gordon Ramsay. Chifla, care devine foarte puţin crocantă. Puteţi auzi, se aude. Acesta este un burger cu trufe, parmezan, Ferrara, trufe negre, 45 lei.”

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici