Busta Rhymes, condamnat la trei ani de supraveghere judiciară

Cântăreţul de rap Busta Rhymes, nominalizat la premiile Grammy, a fost condamnat, miercuri, la trei ani de supraveghere judiciară pentru vătămare corporală, încălcarea regulilor rutiere şi deţinere de arme.

2 afișări
Imaginea articolului Busta Rhymes, condamnat la trei ani de supraveghere judiciară

Busta Rhymes, condamnat la trei ani de supraveghere judiciară

În mai 2007, Rhymes, în vârstă de 35 de ani, a pledat nevinovat,dar, în cele din urmă, a ales să-şi recunoască vinovăţia, evitând astfel pedeapsa de un an de închisoare cerută de procurori.

Rhymes, pe numele real Trevor Smith, a mai fost condamnat şi la 10 zile de muncă în folosul comunităţii.

Cântăreţul a fost acuzat că a bătut un fan care, se pare, a scuipat pe maşina sa, în august 2006, şi că şi-a atacat şoferul, Larry Hackett, în decembrie 2006.

Rhymes a mai primit şi o amendă de 1.250 de dolari pentru conducere cu permisul suspendat, în 2006, şi conducere sub influenţa unor substanţe interzise, în 2007.

Rhymes urmează să se prezinte în faţa judecătorului pe 18 martie, pentru a se înscrie într-un program de combatere a consumului de alcool la volan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici