Cabral şi Andreea Ibacka, Irina şi Răzvan Fodor - vacanţă în Italia

Cabral şi Andreea Ibacka şi Irina şi Răzvan Fodor au petrecut patru zile de vacanţă în Italia, într-unul dintre cele mai mari parcuri de distracţii din Europa, informează postul Acasă.

770 afișări
Imaginea articolului Cabral şi Andreea Ibacka, Irina şi Răzvan Fodor - vacanţă în Italia

Cabral şi Andreea Ibacka, Irina şi Răzvan Fodor - vacanţă în Italia (Imagine: Acasatv.ro)

Cabral şi Andreea s-au distrat pe cinste alături de naşii lor, Răzvan şi Irina. Cei doi mărturisesc că Răzvan Fodor, prezentatorul emisiunii "MasterChef", a venit cu ideea acestei vacanţe.

"Naşul Fodor a venit cu ideea escapadei, în urmă cu două luni. Iar de atunci am tot pândit să se alinieze planetele şi să ne putem lua toţi patru liber pentru câteva zile. Am fost în Italia, la Gardaland. Un super parc de distracţii lângă Lago di Garda. Şi ne-am cazat în Lazise, un orăşel tare simpatic şi liniştit", povesteşte Andreea, actriţa din telenovela "Regina", difuzată în fiecare zi, de la ora 20.30, Acasă.

Cabral, prezentatorul emisiunii "Poveştiri de noapte", difuzată de luni până joi de la ora 22.00, Acasă, o completează: "Naşa îşi dorea foarte tare să ajungă într-un parc de distracţii. Şi ca orice femeie - cicălitoare - i-a scos lui Fodorică ochii şi i-a pus părul pe bigudiuri că n-o scoate nicăieri vreo câteva luni la rând. Iar Răzvi, ca orice soţ grijuliu şi iubitor - cum se găsesc la noi în familie - a suportat cu stoicism toate reproşurile, până când - ajunşi deja la Budapesta - şi-a anunţat nevasta că nu mergem la băi în Ungaria - aşa cum fusese anunţată - ci la unul dintre cele mai mari parcuri de distracţii din Europa".

Răzvan Fodor s-a simţit foarte bine alături de finii lor, ca în familie. "Sunt nişte nebuni frumoşi, au fost motorul vacanţei din Italia şi în general, ei sunt responsabili cu distracţia! A fost prima oară când am petrecut mai multe zile împreună, ca familie, şi a fost ca într-un puzzle: îmbinarea perfectă. După experienţa asta deja am pus la cale următoarea vacanţă în aceeaşi formulă", spune Răzvan.

Naşa cuplului, Irina Fodor, îşi aminteşte cu plăcere experienţa din Italia. "Am experimentat valuri de adrenalină, ni s-au albit degetele de cât de tare am strâns de sistemele de siguranţă ale roller-coaster-urilor, am rărit ţesătura tricourilor de cât am tras când am fost puşi să ne ţinem unii de alţii şi să mergem în şir indian prin Casa Groazei, ne-am udat din cap până în picioare în Water Park.. îmi e şi greu să fac un top, totul a fost senzaţional", spune Irina, reporterul Poveştirilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici