Cadoul inedit primit de premierul Florin Cîţu de la colegi

Premierul Florin Cîţu a primit, de la colegii săi de Guvern, două discuri de vinil cu muzica sa preferată: un album Foo Fighters şi altul Led Zeppelin.

516 afișări
Imaginea articolului Cadoul inedit primit de premierul Florin Cîţu de la colegi

Cadoul inedit primit de premierul Florin Cîţu de la colegi

Florin Cîţu a venit, miercuri, la şedinţa coaliţiei având în mână două discuri de vinil. Întrebat de jurnalişti de ce a venit cu ele la şedinţă, premierul a explicat faptul că cele două discuri au fost primite cadou, cu întârziere, pentru ziua sa onomastică, din duminica Floriilor.

„Au fost nişte cadouri pentru onomastica pe care am avut-o duminica trecută. Este vorba de Foo Fighters - Medicine at Midnight, ultimul album, şi un album Led Zeppelin”.

Premierul Florin Cîţu a participat, miercuri, la o şedinţă a coaliţiei de guvernare, pentru a discutat despre PNRR.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici