Călin, de la Voltaj, dat în judecată pentru 120.000 de euro

Călin Goia, solistul trupei Voltaj, a fost dat în judecată de o firmă de brokeraj din Cluj care încearcă să recupereze de la artist o datorie de 500.000 de lei, echivalentul a 120.000 de euro, informează Ziarul Ring.

33 afișări
Imaginea articolului Călin, de la Voltaj, dat în judecată pentru 120.000 de euro

Călin, de la Voltaj, dat în judecată pentru 120.000 de euro (Imagine: Ciprina Sterian/Mediafax Foto)

Potrivit preşedintelui SSIF Broker Cluj, Petru Prunea, Goia ar fi trebuit să returneze împrumutul încă de la sfârşitul lunii octombrie 2008, însă a refuzat să facă acest lucru.

Ziarul Ring a încercat să obţină o reacţie şi de la Călin Goia însă acesta nu a putut fi contactat până la finalul ediţiei.

Citeşte mai multe despre datoria lui Călin Goia pe www.ziarulring.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici