Calvin Harris şi The Weeknd, doi dintre cei mai bine vânduţi artişti ai momentului, fac muzică împreună

  • Cei doi artişti sunt obişnuiţi cu astfel de colaborări bombă, dar nu au lucrat niciodată împreună
  • Piesa "Over Now" este lansată oficial vineri, pe 28 august
  • Pe The Weeknd îl vezi live duminică seara, la MTV Video Music Awards
172 afișări
Imaginea articolului Calvin Harris şi The Weeknd, doi dintre cei mai bine vânduţi artişti ai momentului, fac muzică împreună

Calvin Harris şi The Weeknd, doi dintre cei mai bine vânduţi artişti ai momentului, fac muzică împreună

Super producătorul scoţian Calvin Harris şi artistul canadian The Weeknd au anunţat colaborarea pe Instagram, printr-o poză pe care au făcut-o împreună înainte de carantină. Au postat apoi şi grafica oficială a primei lor colaborări, care se cheamă "Over Now". În postare au dezvăluit şi data de lansare: vineri, 28 august.

"Am stat puţin, eu cu mine, pentru câteva luni. Am avut şi concerte între timp, dar mă gândeam: De ce tot încerci să ajungi în topuri, omule? Le-ai făcut deja pe toate, ai făcut toate colaborările pe care le-ar putea dori cineva. Ştii, am 36 de ani deja, trebuie să iubesc absolut tot ce fac!", a afirmat Calvin Harris.

The Weeknd (Abel Makkonen Tesfaye în buletin) cântă săptămâna asta la premiile MTV, Video Music Awards, ediţia de pandemie. Gala va fi transmisă live duminică seara, de pe mai multe scene în aer liber din New York. Muzicianul şi-a lansat al patrulea album din portofoliu, After Hours, chiar la începutul pandemiei.

De partea cealaltă, Calvin Harris, desemnat mai mulţi ani la rând cel mai bine plătit DJ din lume, n-a mai scos un album nou de mai bine de trei ani, dar a tot venit cu piese lansate separat, colaborări cu artiştii momentului: Dua Lipa, Sam Smith şi mai recent cu Rag’n’Bone Man. Ar fi fost prima vară fără un hit de la Calvin Harris, care spunea recent că "a redescoperit modul în care făcea muzică la 20 de ani, când nu simţea nici un fel de presiune asupra lui".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brand new this Friday @theweeknd

A post shared by @ calvinharris on

Aug 22, 2020 at 12:07pm PDT

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici