Cameron Diaz s-a despărţit de Alex Rodriguez

Cameron Diaz s-a despărţit de iubitul ei, jucătorul american de baseball Alex Rodriguez, a declarat o sursă din anturajul actriţei americane, citată de site-ul bloggerului Perez Hilton, informează dailymail.co.uk.

422 afișări
Imaginea articolului Cameron Diaz s-a despărţit de Alex Rodriguez

Cameron Diaz s-a despărţit de Alex Rodriguez (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Deşi actriţa americană a recunoscut în mod public abia luna trecută că are o relaţie cu Alex Rodriguez, se pare că cele două vedete s-au despărţit între timp.

"S-au despărţit. Cameron suferă şi se simte trădată, deoarece a încercat din răsputeri să îi fie pe plac. Simte că a mers prea departe", a declarat o sursă pentru site-ul bloggerului Perez Hilton, www.fitperez.com.

Cameron Diaz şi Alex Rodriguez au o relaţie, marcată de câteva împăcări şi despărţiri, care a început în iulie 2010.

Actriţa în vârstă de 38 de ani a mărturisit abia recent că are o relaţie cu starul echipei de baseball New York Yankees, într-un interviu acordat ediţiei britanice a revistei Elle.

"Da, Alex este iubitul meu. Nu mai este un secret", a declarat Diaz.

Cele două vedete au petrecut mult timp împreună în ultimele 12 luni, presa afirmând la un moment dat că actriţa americană s-a mutat la Miami tocmai pentru a fi mai aproape de iubitul ei în vârstă de 35 de ani. Potrivit unor articole publicate în presa americană, Cameron Diaz le-ar fi cunoscut cu această ocazie şi pe cele două fiice ale lui Alex Rodriguez - Natasha, în vârstă de şase ani, şi Ella, în vârstă de trei ani.

Cu toate acestea, Diaz a declarat în urmă cu trei ani că nu se grăbeşte să se căsătorească. "Căsătoria nu a reprezentat o chestiune importantă pentru mine. Şi nu poţi să faci un copil doar pentru faptul că se spune că este ceea ce trebuie să faci în viaţă", a declarat Cameron Diaz pentru revista Cosmopolitan.

Actriţa americană se află în această perioadă în plin turneu de promovare a celui mai recent film în care a jucat, comedia "Bad Teacher", pe afişul căreia l-a avut ca partener pe fostul ei iubit, cântăreţul Justin Timberlake.

Cameron Diaz este o obişnuită a comediilor romantice, ea jucând în filme cu succes la public, precum "Mary cea cu vino-ncoa'/ Something About Mary" (1998), dar şi în drama "Vanilla Sky - Deschide ochii" (2001) şi în franciza "Îngerii lui Charlie". Cameron Diaz a putut fi văzută, recent, pe afişele filmelor "Viaţă pentru sora mea", "Cutia" şi în comedia "Knight and Day", în care joacă alături de Tom Cruise.

Alex Rodriguez, născut pe 27 iulie 1975, este considerat unul dintre cei mai talentaţi jucători de baseball din toate timpurile, jucând pentru echipa New York Yankees, cu care a semnat în 2007 un contract pe 10 ani, în valoare de 275 de milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici