Cameron Diaz se mută cu iubitul ei, Alex Rodriguez

Actriţa americană Cameron Diaz se pregăteşte în aceste zile să se mute împreună cu iubitul ei, jucătorul american de baseball Alex "A-Rod" Rodriguez, într-o vilă din Miami (SUA), informează femalefirst.co.uk.

91 afișări
Imaginea articolului Cameron Diaz se mută cu iubitul ei, Alex Rodriguez

Cameron Diaz se mută cu iubitul ei, Alex Rodriguez (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actriţa, despre care presa americană a afirmat că ar avea, începând din luna aprilie, o relaţie cu jucătorul de baseball Alex Rodriguez, a făcut, recent, câteva declaraţii în care a lăsat să se înţeleagă faptul că sportivul american ar fi "iubitul" ei. Potrivit presei americane, cele două vedete fac în prezent planuri pentru a decora o vilă din Miami în care urmează să se mute împreună.

O sursă a declarat pentru revista Life and Style: "Atunci când a luat masa la restaurantul Morandi din New York, pe 19 august, Cameron a spus că A-Rod este iubitul ei. Ei redecorează împreună reşedinţa lui din Miami. Aceea reşedinţă va fi casa lor".

Cameron Diaz şi Alex Rodriguez, despre care presa a afirmat în trecut că ar fi avut relaţii cu actriţa Kate Hudson şi cântăreaţa Madonna, au evitat să fie fotografiaţi împreună, însă unele surse i-au văzut luând masa la câteva restaurante de renume din New York.

Aceeaşi sursă a declarat că sportivul ar avea un asemenea efect asupra actriţei americane, încât aceasta "arată mai bine ca niciodată" şi "are strălucirea unei persoane îndrăgostite".

Cameron Diaz, în vârstă de 38 de ani, a declarat la începutul acestui an că aspectul ei tineresc s-ar datora "numeroaselor partide de sex".

"Nu vreau să arăt din nou ca la 25 de ani. Care ar fi secretul tinereţii pentru mine? Cred că exerciţiile fizice, o dietă sănătoasă, multă apă, mult amuzament şi mult sex - da, oamenii au nevoie de sex. E ceva sănătos, natural şi pentru asta ne-am născut!", a declarat actriţa americană.

Cameron Diaz, printre ai cărei iubiţi s-au numărat la un moment dat cântăreţii Justin Timberlake şi John Mayer, a ales să nu dezvăluie prea multe despre relaţia ei actuală, preferând să declare că "este îndrăgostită de viaţă".

Cameron Diaz este o obişnuită a comediilor romantice, ea jucând în filme cu succes la public, precum "Mary cea cu vino-ncoa'/ Something About Mary" (1998), dar şi în drama "Vanilla Sky - Deschide ochii" (2001) şi în franciza "Îngerii lui Charlie". Cameron Diaz a putut fi văzută, recent, pe afişele filmelor "Viaţă pentru sora mea", "Cutia" şi în comedia "Knight and Day", în care joacă alături de Tom Cruise. Recent, Cameron Diaz a început filmările pentru comedia "Bad Teacher", în care joacă alături de fostul ei iubit, cântăreţul Justin Timberlake.

Alex Rodriguez, născut pe 27 iulie 1975, este considerat unul dintre cei mai talentaţi jucători de baseball din toate timpurile, jucând pentru echipa New York Yankees, cu care a semnat în 2007 un contract pe 10 ani, în valoare de 275 de milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici