Cameron Diaz vrea să fie prima femeie dintr-o emisiune despre supravieţuirea în condiţii extreme

Cameron Diaz îşi doreşte să fie prima femeie din emisiunea de televiziune a celebrului Bear Grylls, cunoscut pentru experienţele sale, care prezintă metode de supravieţuire în condiţii extreme.

246 afișări
Imaginea articolului Cameron Diaz vrea să fie prima femeie dintr-o emisiune despre supravieţuirea în condiţii extreme

Cameron Diaz vrea să fie prima femeie dintr-o emisiune despre supravieţuirea în condiţii extreme (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Printre celebrităţile care au apărut în emisiunea expertului în supravieţuire, intitulată "Man vs. Wild", se numără Will Ferrell şi Jake Gyllenhaal, informează contactmusic.com.

Cameron Diaz s-a gândit să devină prima femeie care va participa la această emisiune după ce l-a întâlnit pe Grylls în emisiunea TV britanică "The Graham Norton Show".

Cameron Diaz este o obişnuită a comediilor romantice, ea jucând în filme cu succes la public, precum "Mary cea cu vino-ncoa'/ Something About Mary" (1998), dar şi în drama "Vanilla Sky - Deschide ochii" (2001) şi în franciza "Îngerii lui Charlie".

Cameron Diaz a putut fi văzută, recent, pe afişele filmelor "Viaţă pentru sora mea", "Cutia" şi în comedia "Knight and Day", în care joacă alături de Tom Cruise.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici