Când prada are grijă de prădător. Momentul inedit când un babuin ţine în braţe şi îngrijeşte un pui de leu | VIDEO

Un ghid safari din Africa de Sud a surprins momentul când un babuin ţinea în braţe şi părea să îngrijească un pui de leu.

1941 afișări
Imaginea articolului Când prada are grijă de prădător. Momentul inedit când un babuin ţine în braţe şi îngrijeşte un pui de leu | VIDEO

Când prada are grijă de prădător. Momentul inedit când un babuin ţine în braţe şi îngrijeşte un pui de leu | VIDEO

Babuinul a luat mica felină în braţe şi a urcat-o pe o creangă de copac. Momentul a fost filmat de Kurt Schultz în Parcul Naţional Krueger.

Primata, un mascul tânăr, s-a purtat cu micuţul leu aşa cum fac femelele babuin cu puii lor.

Nu este neobişnuit ca babuinii să omoare pui de leopard sau de leu. Schultz spune, însă, că nu a mai văzut, în 20 de ani de activitate, un moment ca acesta, în care primata pare să aibă grijă de puiul de prădător. De cealaltă parte, felina pare să se bucure de răsfăţul primit. 

Babuinii sunt vânaţi ocazional de lei, dar nu reprezintă o pradă obişnuită pentru aceştia. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici