Când va apărea pe marile ecrane filmul "The Avengers 2"

O continuare a filmului "Răzbunătorii/ The Avengers" va fi lansată pe marile ecrane, au anunţat joi reprezentanţii studiourilor Disney, citaţi de variety.com.

827 afișări
Imaginea articolului Când va apărea pe marile ecrane filmul "The Avengers 2"

Când va apărea pe marile ecrane filmul "The Avengers 2"

Noua peliculă va fi regizată de Joss Whedon, pe baza unui scenariu propriu, şi va apărea pe marile ecrane la 1 mai 2015, informează variety.com.

Whedon a semnat un contract de exclusivitate până în iunie 2015 cu grupul Disney şi va crea în această perioadă, pe lângă "The Avengers 2", un serial de televiziune pentru postul ABC, inspirat de creaţiile Marvel.

Lungmetrajul "The Avengers" marchează primul film distribuit de Disney realizat pe baza unui proiect Marvel, deţinut anterior de studiourile Paramount.

Lungmetrajul "The Avengers", care i-a adus pe marile ecrane pe super-eroii Iron Man (Robert Downey Jr.), Hulk (Mark Ruffalo), Văduva Neagră (Scarlett Johansson), Captain America (Chris Evans) şi Thor (Chris Hemsworth), a fost lansat la sfârşitul lunii aprilie.

Joss Whedon a scris scenariul şi a asigurat regia acestui film, care, la sfârşitul lunii iunie obţinuse deja încasări de peste 1,4 miliarde de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici