Cântăreaţa Britney Spears s-a despărţit de iubitul ei

Cântăreaţa Britney Spears s-a despărţit de iubitul ei, producătorul de televiziune Charlie Ebersol, punând astfel capăt unei relaţii care a început în octombrie 2014, potrivit unor surse citate de mai multe publicaţii americane.

684 afișări
Imaginea articolului Cântăreaţa Britney Spears s-a despărţit de iubitul ei

Cântăreaţa Britney Spears s-a despărţit de iubitul ei - presă

Artista americană şi fostul ei iubit, în vârstă de 33 de ani, au rămas prieteni apropiaţi, iar despărţirea lor a fost cauzată de faptul că priorităţile fiecăruia dintre ei s-au schimbat în ultimele luni, afirmă o sursă din anturajul vedetei, citată de contactmusic.com.

"Relaţiile sunt dificile. Uneori, ele lucrurile pur şi simplu nu merg bine între cei doi parteneri de viaţă. Ei sunt doi oameni foarte ocupaţi care au vieţi extrem de ocupate. Fiecare dintre ei se concentrează asupra propriilor priorităţi", a declarat acceaşi sursă, citată de revista People.

"Era evident pentru toată lumea că aşa se va întâmpla. Însă au rămas prieteni buni", a adăugat o altă sursă din anturajul cântăreţei.

"Toţi prietenii lor au crezut el că el o va cere în căsătorie, dar relaţia lor s-a stins, iar ei au decis să se despartă", a spus aceeaşi sursă.

Un alt prieten al artistei americane dezvăluia în urmă cu cîteva zile că despărţirea s-a produs din cauza faptului că iubitul cântăreţei nu voia să se căsătorească.

"Britney l-a presat pe Charlie în ultimele luni în privinţa căsătoriei. Ea se află acum într-o perioadă în care vrea să aibă încă un copil şi îşi doreşte foarte mult să se căsătorească din nou. Charlie a fost foarte onest încă de la început şi i-a spus că nu vrea să se însoare", a precizat aceeaşi sursă.

Un prieten al producătorului Charlie Ebersol a adăugat: "Britney are multe probleme personale, care sunt greu de suportat de un tânăr burlac. Faptul că Britney se află încă sub curatela tatălui ei spune multe lucruri despre această situaţie. Ea nu îşi poate administra propriile afaceri. Charlie nu a dorit să devină o figură paternă în viaţa ei. Ea i-a cerut acest lucru, iar acea cerere l-a făcut să se simtă prins în capcană".

Britney Spears a fost căsătorită de două ori. Prima dată, cântăreaţa s-a căsătorit cu prietenul ei din copilărie Jason Alexander, la Las Vegas, în ianuarie 2004, însă căsătoria lor a fost anulată după doar 55 de ore. Apoi, artista s-a căsătorit în 2004 cu Kevin Federline, membrul al trupei sale de dansatori, de care a divorţat însă în 2007. Din această căsnicie, artista are doi fii - Sean Preston, în vârstă de opt ani, şi Jayden James, în vârstă de şapte ani.

Britney Spears a fost apoi logodită cu Jason Trawick, de care s-a despărţit însă în februarie 2013.

În martie 2013, cântăreaţa americană a început o relaţie cu David Lucado, de care s-a despărţit însă în august 2014, după o relaţie de un an şi jumătate, din cauza infidelităţii partenerului ei de viaţă.

Britney Spears, în vârstă de 33 de ani, una dintre cele mai apreciate cântăreţe pop ale anilor '90, a susţinut în ultimele luni o serie de concerte la Las Vegas, care au fost bine primite de public şi criticii de specialitate. Recent, artista americană a anunţat că a decis să prelungească această serie de show-uri din Las Vegas - denumită "Britney: Piece Of Me" - până în anul 2017.

Britney Spears se află sub curatela tatălui ei, Jamie Spears, din februarie 2008, el preluând, totodată, rolul de administrator al averii acesteia, iar comportamentul ei este monitorizat de un judecător, după ce cântăreaţa a avut o serie de episoade depresive. Tot în 2008, Britney Spears a pierdut custodia asupra celor doi copii ai ei, Sean Preston şi Jayden James. Însă, de atunci, Britney Spears a reuşit să îşi reabiliteze imaginea şi să îşi relanseze cariera muzicală, începând cu lansarea albumului "Circus", în decembrie 2008. Spears a obţinut şi o apariţie specială în serialul de comedie "Glee", după un turneu mondial de succes în 2009. În martie 2011, cântăreaţa şi-a lansat cel de-al şaptelea album de studio, "Femme Fatale", din care single-ul "Hold It Against Me" a ocupat prima poziţie în topul Billboard Hot 100.

Cel mai recent album al cântăreţei, intitulat "Britney Jean", al optulea de până acum, a fost lansat pe 3 decembrie 2013 şi conţine piese realizate în colaborare cu Will.i.am, producătorul albumului, rapperul T.I. şi sora mai mică a lui Britney, Jamie Lynn Spears.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici