Cântăreaţa Erykah Badu a devenit noua imagine a casei Givenchy

Cântăreaţa R&B Erykah Badu a fost desemnată noua imagine oficială a casei de modă Givenchy.

174 afișări
Imaginea articolului Cântăreaţa Erykah Badu a devenit noua imagine a casei Givenchy

Erykah Badu (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

Cântăreaţa americană, în vârstă de 42 de ani, va fi imaginea oficială a colecţiei de primăvară 2014 ce va fi lansată de prestigioasa casă pariziană, informează contactmusic.com.

Riccardo Tisci, directorul de creaţie de la Givenchy, a lăudat-o pe Erykah Badu pentru stilul ei unic, spunând că artista americană a reprezentat o alegere evidentă pentru noua colecţie Givenchy, care va reprezenta o combinaţie de influenţe africane şi japoneze.

"Erykah este o legendă. Ceea ce vreau să fac alături de echipa de publicitate este asta: să răspândim dragoste. Sunt deja trei sezoane de când am angajat persoane care exprimă anumite lucruri - sunt artişti mari sau femei frumoase sau femei elegante sau modele în care eu cred cu adevărat. E un fel de portofoliu de familie", a declarat Riccardo Tisci pentru Style.com.

"Erykah este una dintre cele mai elegante femei pe care le-am cunoscut în toată viaţa mea", a adăugat el.

Decizia lui Riccardo Tisci de a o angaja pe Erykah Badu a fost luată într-o perioadă în care designerii de top din universul modei sunt criticaţi pentru fapul că folosesc prea puţine modele de culoare în prezentările de modă şi în campaniile publicitare ale principalelor case de modă.

Riccardo Tisci spune că, prin alegerea artistei americane drept imagine a noii sale colecţii, casa Givenchy a demonstrat încă o dată faptul că se mândreşte să lucreze cu femei din lumea întreagă, indiferent de rasele şi etniile din care provin acestea.

Erica Abi Wright, născută pe 26 februarie 1971 şi cunoscută sub numele de scenă Erykah Badu, este o cântăreaţă, producătoare muzicală şi actriţă americană. Stilul ei include elemente de R&B, hip-hop şi jazz şi a contribuit la impunerea genului neo-soul. De altfel, Erykah Badu, comparată adeseori cu legendara cântăreaţă de jazz Billie Holiday pentru sensibilitatea vocii şi a pieselor sale, este supranumită "prima doamnă a muzicii neo-soul" sau "regina muzicii neo-soul".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici