Cântăreaţa RNB Kelly Rowland a început înregistrările pentru un nou album - VIDEO

Cântăreaţa RNB Kelly Rowland, aflată pe litoralul românesc pentru a susţine un concert într-un club din staţiunea Mamaia, a declarat, vineri seară, într-o conferinţă de presă, că a început înregistrările la un nou album şi că are alături de ea producători care au mai lucrat cu artişti renumiţi.

94 afișări
Imaginea articolului Cântăreaţa RNB Kelly Rowland a început înregistrările pentru un nou album - VIDEO

Cântăreaţa RNB Kelly Rowland a început înregistrările pentru un nou album (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Vedeta a spus că se află pentru prima dată în România şi că nu ştie mare lucru despre ţara noastră, dar că vrea să înveţe cât mai multe în timpul scurt pe care îl va petrece aici.

"Sunt bucuroasă că sunt aici, este pentru prima oară când mă aflu în România. E interesant să călătoreşti în ţările unde nu ai mai fost", a declarat Kelly Rowland, înainte de concert, pe care îl va susţine după ora 02.00.

Ea a mărturisit că a dormit aproape tot drumul până în România deoarece cu o noapte înainte concertase în Ibiza şi dorea să fie în formă pentru publicul aflat în clubul din Mamaia. Kelly Rowland a fost încântată de hotelul în care este cazată şi de faptul că poate admira marea din camera sa.

Artista RNB a mai spus că a început inregistrarile la un nou album şi că are alături de ea producători care au mai lucrat cu artişti renumiţi, precum Rihanna şi Jamie Foxx. Ea este convinsă că noul album va fi unul bun şi va fi primit foarte bine de fanii săi.

La sfârşitul conferinţei de presă, Kelly Rowland a fost copleşită cu cadouri, atât din partea conducerii hotelului unde este cazată, cat şi din partea lui Cătălin Botezatu. Ea a primit o ie românească şi o sticlă de pălincă, iar designerul vestimentar i-a oferit trei costume de baie şi o rochie de seară, de culoare neagră.

Kelly Rowland s-a născut în Atlanta, în 11 februarie 1981. Ea a devenit faimoasă în anii '90, fiind unul dintre membrii fondatori ai grupului Destiny`s Child, alături de care a vândut peste 50 de milioane de albume în întreaga lume.

Video Stirileprotv.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici