Cântăreaţa şi actriţa Eartha Kitt a murit

Cântăreaţa şi actriţa americană Eartha Kitt a murit, joi, la vârsta de 81 de ani, ea suferind de cancer la colon, informează New Musical Express.

102 afișări
Imaginea articolului Cântăreaţa şi actriţa Eartha Kitt a murit

Cântăreaţa şi actriţa Eartha Kitt a murit (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Andrew Freedman, un prieten apropiat, a confirmat că vedeta, faimoasă mai ales pentru interpretarea rolului "Catwoman" în anii ’60, a decedat în cursul zilei de joi, la New York.

Recent, ea fusese internată la Columbia Presbyterian Hospital din New York.

Kitt, care s-a născut pe 17 ianuarie 1927, în South Carolina, era renumită pentru vocea sa ademenitoare, atât de evidentă pe înregistrarea din 1963 a piesei "Santa Baby".

În anii ’80, cântăreaţa a reintrat în topuri cu hitul disco "Where Is My Man". La sfârşitul vieţii sale, ea a rămas pe scena de cabaret din Manhattan.

Versatila Kitt este una dintre puţinele artiste care au fost nominalizate atât pentru premiul Tony, cât şi Grammy şi Emmy. De asemenea, la începutul carierei sale cinematografice, Kitt a lucrat cu artişti precum regizorul Orson Welles ("Dr Faustus").

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici