Cântăreaţa Sophie Ellis-Bextor va deveni mamă pentru a patra oară

Cântăreaţa Sophie Ellis-Bextor şi soţul ei, Richard Jones, basistul trupei The Feeling, vor deveni părinţi pentru a patra oară, în 2015, informează contactmusic.com.

174 afișări
Imaginea articolului Cântăreaţa Sophie Ellis-Bextor va deveni mamă pentru a patra oară

Cântăreaţa Sophie Ellis-Bextor va deveni mamă pentru a patra oară (Imagine: HEPTA)

Artista britanică a confirmat faptul că este din nou însărcinată, prin intermediul unui mesaj pe care l-a publicat miercuri pe contul ei de Twitter.

Sophie Ellis Bextor, în vârstă de 36 de ani, este căsătorită cu Richard Jones, basistul trupei The Feeling. Cei doi muzicieni au împreună trei fii - Sonny, în vârstă de 11 ani, Kit, în vârstă de şase ani şi Ray Holiday, în vârstă de trei ani.

Sophie Ellis Bextor şi Richard Jones s-au cunoscut în 2003, la o săptămână după ce cântăreaţa se despărţise de partenerul ei din ultimii şase ani, Andy Boyd, şi s-au căsătorit în Italia, în iunie 2005.

Cântăreaţă şi compozitoare, Sophie Ellis-Bextor a cunoscut celebritatea în anul 2000, odată cu lansarea pe piaţă a single-ului "If This Ain't Love", cântat împreună cu DJ Spiller. De atunci, artista britanică a lansat şi alte piese de succes, precum "Murder On The Dancefloor", "Take Me Home" şi "Music Gets the best of me". Muzica cântăreţei Sophie Ellis-Bextor reprezintă un amestec de disco şi pop, cu influenţe electro din anii '80.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici