Ascultă SMART RADIO. John Legend, ales cel mai sexy bărbat în viaţă pe 2019. Mesajul postat de cântăreţ pe Twitter, după aflarea veştii

Cântăreţul premiat cu Emmy, Grammy, Tony şi Oscar John Legend, în vârstă de 40 de ani, a fost ales cel mai sexy bărbat în viaţă pe 2019 de revista People, el succedându-i actorului britanic Idris Elba.

2806 afișări
Imaginea articolului Ascultă SMART RADIO. John Legend, ales cel mai sexy bărbat în viaţă pe 2019. Mesajul postat de cântăreţ pe Twitter, după aflarea veştii

Cântăreţul John Legend, ales cel mai sexy bărbat în viaţă pe 2019

Muzicianul este abia al patrulea bărbat de culoare care primeşte acest titlu, după Denzel Washington, în 1996, Dwayne "The Rock" Johnson, în 2016, şi Idris Elba, în 2018.

Informaţia a fost făcută publică de muzicianul Blake Shelton, cel mai sexy bărbat în viaţă pe 2017, în ediţia de marţi seară a emisiunii "The Voice", unde amândoi sunt antrenori.

Legend a devenit celebru după ce şi-a lansat albumul de debut, "Get Lifted", în 2004. Materialul discografic i-a adus premii Grammy pentru cel mai bun debut, cel mai bun album R&B şi cel mai bun interpret R&B.

John Legend a mai primit, printre altele, un premiu Oscar pentru piesa "Glory", dar şi trofee Emmy şi Tony în calitate de producător muzical.

Legend este unul dintre doar 15 câştigători "EGOT" din lume - artişti premiaţi cu Emmy, Grammy, Oscar şi Tony.

"Am fost încântat, dar şi speriat în acelaşi timp, pentru că este o mare presiune", a declarat Legend pentru People după anunţul privind titlul de cel mai sexy bărbat în viaţă. "Toată lumea mă va analiza să vadă dacă sunt suficient de sexy pentru acest titlu. De asemenea, îi succed lui Idris Elba, ceea ce nu este corect şi nici drăguţ pentru mine", a glumit muzicianul.

Legend este căsătorit cu modelul şi autoarea de cărţi de bucate Chrissy Teigen, în vârstă de 33 de ani, cu care are doi copii, Luna, în vârstă de 3 ani, şi Miles, în vârstă de 1 an.

În ultimii ani, printre cei recompensaţi cu titlul de cel mai sexy bărbat în viaţă - acordat din 1985 - s-au numărat Chris Hemsworth, Adam Levine, George Clooney şi Channing Tatum.

Piesele artistului se găsesc în playlist-ul Smart Radio. Ascultă Smart Radio AICI.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici