Cântăreţul Marc Anthony va inaugura un al doilea orfelinat în America Latină

Cântăreţul Marc Anthony va inaugura un nou orfelinat, dar şi o şcoală, în Columbia, după succesul de care s-a bucurat primul său centru de caritate pentru copiii defavorizaţi, pe care l-a deschis în Republica Dominicană, în 2014.

150 afișări
Imaginea articolului Cântăreţul Marc Anthony va inaugura un al doilea orfelinat în America Latină

Marc Anthony la inaugurarea centrului din Republica Dominicană (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Artistul a inaugurat centrul Children of the Christ în regiunea La Romana din Republica Dominicană în aprilie 2014, prin intermediul organizaţiei sale de caritate Maestro Cares Foundation, iar acum se pregăteşte să lanseze un al doilea centru pentru copii în Barranquilla, în Columbia, ţara natală a cofondatorului fundaţiei sale de caritate, Henry Cardenas, informează contactmusic.com.

Cei doi vor deschide noul orfelinat în luna aprilie. Acest centru va oferi hrană, adăpost şi îngrijiri medicale pentru mai mult de 200 de copii săraci, având o capacitate dublă faţă de centrul din Republica Dominicană.

Marc Anthony şi Henry Cardenas intenţionează să inaugureze centre similare în Mexic, Peru şi Puerto Rico.

Ei au organizat marţi seară a doua ediţie anuală a evenimentului "Changing Lives, Building Dreams", la New York, unde au reuşit să strângă donaţii de peste 1 milion de dolari pentru fundaţia lor.

Marc Anthony are patru copii din căsătoriile sale anterioare - Ryan, în vârstă de 11 ani, şi Christian, în vârstă de14 ani, cu Dayanara Torres, şi gemenii Max şi Emme cu Jennifer Lopez. S-a căsătorit cu cea de-a treia soţie, Shannon De Lima, în noiembrie 2014.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici