Cântăreţul şi producătorul Pharrell Williams, în juriul ediţiei americane a emisiunii "The Voice"

Cântăreţul şi producătorul Pharrell Williams, autorul hitului "Happy", va participa la emisiunea "The Voice" produsă de postul american NBC, în calitate de membru în juriul celui de-al şaptelea sezon al show-ului, care va debuta în toamna acestui an, au anunţat luni reprezentanţii postului.

140 afișări
Imaginea articolului Cântăreţul şi producătorul Pharrell Williams, în juriul ediţiei americane a emisiunii "The Voice"

Pharrell Williams (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Pharrell Williams, în vârstă de 40 de ani, se va alătura juriului acestui concurs de talente muzicale şi îl va înlocui pe Cee Lo Green, care a părăsit emisiunea pentru alte proiecte pe care le organizează în colaborare cu NBC, post TV deţinut de Comcast Corp.

Astfel, Pharrell Williams va completa juriul celui de-al şaptelea sezon de la "The Voice", din care mai fac parte cântăreţul country Blake Shelton, solistul trupei Maroon 5, Adam Levine, şi cântăreaţa Christina Aguilera.

Pharrell Williams a devenit tot mai cunoscut în 2013, graţie colaborării sale cu Robin Thicke la piesa "Blurred Lines" şi cu grupul Daft Punk la piesa disco "Get Lucky". El a fost nominalizat şi la Oscar în 2014, cu piesa "Happy", single extras de pe coloana sonoră a filmului de animaţie "Sunt un mic ticălos 2/ Despicable Me 2".

Pharrell Williams a devenit şi un "arbitru" de modă, impunându-se în nişa stilului "urban funk", după ce a purtat în 2014 un sacou cu pantaloni scurţi la gala premiilor Oscar şi o pălărie supradimensionată la gala premiilor Oscar.

Emisiunea-concurs "The Voice", care obţine o audienţă medie de 13,8 milioane de telespectatori pentru fiecare episod, şi-a depăşit marele rival, "American Idol", produs de Fox, cu aproximativ 3 milioane de telespectatori pe episod.

Celebritatea membrilor juriului de la "The Voice" este considerată a fi unul dintre factorii principali care au dus la creşterea audienţei în faţa rivalului "American Idol". Emisiunea "The Voice" este, totodată, un loc propice în care industria muzicală americană doreşte să îşi promoveze cântecele, după ce piesa "Moves Like Jagger", interpretată de Adam Levine şi Christina Aguilera, a devenit un hit internaţional, după ce a fost lansată, live, în această emisiune.

Juriul ediţiei din această primăvară de la "The Voice" este compus din Blake Shelton, Adam Levine, Usher şi Shakira.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici