Cântecele reggae înregistrate de Amy Winehouse, respinse de casa ei de discuri

Noile piese înregistrate de Amy Winehouse au fost respinse de casa de discuri cu care cântăreaţa britanică colaborează, informează femalefirst.co.uk.

25 afișări
Imaginea articolului Cântecele reggae înregistrate de Amy Winehouse, respinse de casa ei de discuri

Cântecele reggae înregistrate de Amy Winehouse, respinse de casa ei de discuri

Amy Winehouse a petrecut recent aproape trei luni în Caraibe pentru a se trata de dependenţa de droguri. De asemenea, ea a lucrat şi la un nou material discografic. Potrivit unei surse, celebrei cântăreţe i s-a cerut să se întoarcă în studiourile de înregistrare, deoarece şeful casei de discuri nu a apreciat noul stil reggae adoptat de Amy Winehouse.

"Amy a fost foarte productivă în timpul vacanţei sale în St. Lucia. A scris multe cântece, dar multe dintre ele nu vor ajunge pe vreun album", a explicat aceeaşi sursă. "Se pare că ea a renunţat la stilul soul în favoarea unui stil nou, puternic influenţat de muzica reggae. Şefii ei consideră că nu e o decizie prea bună să îşi schimbe stilul într-o asemenea măsură şi i-au spus şi ei acest lucru", a mai relatat aceeaşi sursă.

Cântecele înregistrate de Amy Winehouse pentru cel de-al treilea album au fost criticate şi pentru faptul că sunt "foarte întunecate", comparativ cu piesele de pe albumele precedente.

Şefii casei de discuri sunt hotărâţi ca al treilea album al lui Winehouse să fie pe măsura succesului înregistrat cu albumul "Back to Black" din 2006.

Aceeaşi sursă a declarat că Amy Winehouse a folosit experienţele recente din viaţa personală drept sursă de inspiraţie pentru noul ei material discografic. "Vrea ca el (Blake Fielder-Civil, actualul soţ al lui Winehouse - n.r.) să ştie cum a făcut-o să se simtă", a explicat sursa.

În prezent, Amy Winehouse şi Fielder-Civil se află în plin proces de divorţ. Cei doi s-au căsătorit în Miami, Florida, în mai 2007.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici