Care este cea mai frumoasă femeie din lume în anul 2012

Editorii revistei People au desemnat cea mai frumoasă femeie din lume pe anul 2012.

1328 afișări
Imaginea articolului Care este cea mai frumoasă femeie din lume în anul 2012

Care este cea mai frumoasă femeie din lume în anul 2012

Conform revistei, Beyonce este cea mai frumoasă femeie din lume în anul 2012. Artista americană pozează totodată pe coperta noului număr al revistei People, care va fi disponibil la standurile de presă începând de vineri, informează huffingtonpost.com.

Beyonce, care este căsătorită cu rapperul Jay-Z şi a născut primul copil al cuplului, fetiţa Blue Ivy Carter, pe 7 ianuarie, a acordat un interviu amplu pentru acest număr special al publicaţiei americane, în care vorbeşte despre sentimentele ei materne.

"Mă simt mai frumoasă ca niciodată după ce am născut. Nu m-am simţit niciodată atât de conectată, nu am simţit niciodată mai mult ca acum că am cu adevărat un scop pe acest pământ", a spus artista americană.

După ce Beyonce a confirmat că este însărcinată, în timpul galei MTV Video Music Awards din 2011, presa internaţională a devenit fascinată de sarcina vedetei americane şi a aşteptat cu înfrigurare venirea pe lume a bebeluşului acesteia.

Cuplul a anunţat naşterea fiicei Blue Ivy Carter printr-o declaraţie de presă.

De atunci, presa americană a publicat multe fotografii cu fericita familie Carter, în care pot fi văzute şi picioruşele bebeluşului, scos la plimbare prin New York de Beyonce, care a uimit pe toată lumea cu silueta ei relativ subţire, în februarie, la doar o lună după ce a devenit mamă.

Recent, familia Carter a petrecut o vacanţă pe insula tropicală St. Barts, iar Beyonce a fost fotografiată în costum de baie, arătând lumii întregi că se află într-o formă fizică de invidiat.

Potrivit presei americane, Beyonce urmează să îşi reia cariera muzicală cu un recital pe care îl va susţine la Atlantic City, în weekendul în care americanii sărbătoresc Memorial Day (28 mai, n.r.). Cântăreaţa urmează să apară şi în musicalul "One Hit Wonders", alături de Gwyneth Paltrow, Reese Witherspoon şi Cameron Diaz, regizat de Ryan Murphy, creatorul serialului de televiziune "Glee".

Beyonce Knowles a devenit celebră la sfârşitul anilor '90 în calitate de membră a trupei Destiny's Child, unul dintre grupurile feminine cu cele mai mari vânzări de discuri din lume. În 2003, în timpul unei pauze din cariera trupei Destiny's Child, Beyonce a lansat primul ei album solo, intitulat "Dangerously in Love". Beyonce este una dintre cântăreţele recompensate cu cele mai multe premii Grammy, primind 16 astfel de trofee - trei ca membră a grupului Destiny's Child şi alte 13 în calitate de artistă solo. De asemenea, Beyonce a jucat în filme precum "Dreamgirls" (2006) şi "Cadillac Records" (2008).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici