Care sunt cele mai periculoase ţări pentru călătorii în 2020. Ţările nordice, printre cele mai sigure

Danemarca, Finlanda, Groenlanda, Islanda, Norvegia, Luxemburg, Elveţia şi Slovenia sunt cele mai sigure locuri pentru călătorii în 2020, potrivit unei hărţi a riscurilor, aflată la a 11-a ediţie, întocmită de compania de asigurări International SOS, informează CNN.

1867 afișări
Imaginea articolului Care sunt cele mai periculoase ţări pentru călătorii în 2020. Ţările nordice, printre cele mai sigure

Care sunt cele mai periculoase ţări pentru călătorii în 2020. Ţările nordice, printre cele mai sigure

Harta este realizată pe baza potenţialelor riscuri cu care se pot confrunta turiştii, precum boli infecţioase şi violenţe politice.

Harta este realizată în cinci culori, care reprezintă nivelul de siguranţă, de la "insignifiant" la "extrem".

În ceea ce priveşte predicţiile pentru 2020, cele mai sigure ţări pentru călătorii sunt concentrate în emisfera nordică.

Pe de altă parte, cele mai periculoase sunt răspândite la nivel global, iar printre acestea se numără Afganistan, Republica Centrafricană, Somalia şi Siria.

Unele ţări au punctaje mixte, de exemplu, unele zone din Columbia şi Mexic sunt considerate a fi de risc mediu, altele, de risc înalt.

În ceea ce priveşte România, aceasta prezintă un risc scăzut pentru turişti.

Un purtător de cuvânt al International SOS a declarat pentru CNN că această hartă este realizată pe baza evaluărilor furnizate de clienţi. O hartă poate fi consultată AICI!

Marea Britanie, SUA, Canada, Australia şi mare parte din Europa sunt listate ca fiind cu risc scăzut. Mare parte din Africa este considerată cu risc ridicat.

Taguri:
turism,
risc,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici