Care sunt cele mai scumpe televizoare din magazinele româneşti?

Cel mai scump televizor care poate fi cumpărat online în România este un LCD Full HD marca Philips cu diagonala de 142 cm, al cărui preţ se ridică la 16.999 lei. Televizorul se poate conecta la internet prin Wi-Fi, informează "Ziarul Financiar".

76 afișări
Imaginea articolului Care sunt cele mai scumpe televizoare din magazinele româneşti?

Care sunt cele mai scumpe televizoare din magazinele româneşti? (Imagine: Ziarul Financiar)

Al doilea în top este un televizor Sony cu ecran LCD, ce poate fi cumpărat cu 15.499 lei. Modelul are o rezoluţie de 1920x1080 şi o diagonală de 137 de cm. În top se găsesc şi televizoare LED. Spre deosebire de celelalte ecrane, acestea oferă imagini mai clare şi contraste mai pronunţate, dar şi economii foarte mari de energie.

Citeşte mai multe despre cele mai scumpe televizoare din magazinele româneşti pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici