Carla Bruni este însărcinată?

Carla Bruni, soţia preşedintelui francez Nicolas Sarkozy, este însărcinată, scrie o revistă din Franţa. Se pare că în aşteptarea copilului, prima doamnă a Franţei şi-ar fi anulat participarea la festivalul de film de la Cannes şi a amânat lansarea noului său album.

165 afișări
Imaginea articolului Carla Bruni este însărcinată?

Carla Bruni este însărcinată? (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cuplul prezidenţial francez s-a căsătorit în 2008 şi şi-a exprimat de mai multe ori dorinţa de a avea un copil.

Dacă această sarcină se confirmă, acesta ar fi al patrulea copil pentru preşedintele francez şi cel de-al doilea pentru Carla Bruni, conform revistei franceze Closer.

Soţia preşedintelui Franţei mai are un băiat în vârstă de 10 ani dintr-o relaţie anterioară.

Carla Bruni Sarkozy (născută Gilberta Bruni Tedeschi la 23 decembrie 1967 în Torino) este cântăreaţă, fost fotomodel italian, care în anul 2008 a primit cetăţenia franceză. În 2002 a înregistrat, în limba franceză, albumul muzical "Quelqu'un m'a dit", care a avut un succes deosebit, mai ales în Franţa şi Elveţia. În 2008 s-a căsătorit cu preşedintele Franţei, Nicolas Sarkozy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici