Carla Bruni, goală în revista britanică GQ

Cu câteva zile înainte de vizita cuplului prezidenţial francez la regina Elizabeth a Marii Britanii, între 26 şi 28 martie, prima doamnă a Franţei, Carla Bruni, apare goală în paginile revistei britanice pentru bărbaţi GQ, ediţia de aprilie, potrivit lci.fr.

82 afișări
Imaginea articolului Carla Bruni, goală în revista britanică GQ

Carla Bruni, goală în revista britanică GQ

Disponibilă de joi în Anglia, revista le permite britanicilor s-o descopere pe Carla Bruni, în trei fotografii, dintre care într-una apare pe perne de piele, împodobită doar cu propria frumuseţe şi de faimoasele cizme înalte care au stârnit atât de multe comentarii atunci când fotografia a apărut în ediţia de februarie a revistei spaniole DT.

În cea de-a doua fotografie, realizată tot înainte de căsătoria Carlei Bruni cu Nicolas Sarkozy, fostul manechin pozează cu bustul dezgolit, în timp ce, în cea de-a treia, partea de sus a trupului e acoperită cu o vestă Chanel şi un colier, restul rămânând dezvelit, într-o manieră sugestivă.

Contactată de lci.fr, redacţia ediţiei britanice a revistei GQ a confirmat faptul că imaginile au fost realizate anul trecut şi sunt semnate de Inez Van Lamsweerde şi Vinoodh Matadin, cuplu de fotografi olandezi care au lucrat cu marile branduri internaţionale.

Revista spaniolă pentru bărbaţi DT a publicat, în februarie, câteva fotografii cu Carla Bruni în posturi sexy, într-una dintre instantanee aceasta apărând goală, purtând o pereche de cizme din piele şi o verighetă.

Deşi prezenţa verighetei pe degetul fostului manechin a stârnit multe comentarii, revista spaniolă insistă asupra faptului că şedinţa foto a avut loc înainte de anunţarea relaţiei acesteia cu Sarkozy.

Sarkozy s-a căsătorit cu fostul manechin Carla Bruni pe 2 februarie, la Palatul Elysee, în cadrul unei ceremonii restrânse.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici