Carla Bruni merge la psiholog

Carla Bruni-Sarkozy, prima doamnă a Franţei, considerată o femeie frumoasă, bogată şi cu o influenţă enormă, a declarat recent că a recurs cu regularitate la serviciile unui psiholog în ultimii opt ani, informează dailymail.co.uk.

71 afișări
Imaginea articolului Carla Bruni merge la psiholog

Carla Bruni merge la psiholog (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Fostul top-model internaţional a făcut această mărturisire în timpul filmărilor pentru un documentar despre viaţa ei, realizat de un post de televiziune francez, care va fi difuzat la sfârşitul lunii octombrie.

Carla Bruni merge la psiholog

Presa nu cunoaşte deocamdată detalii despre problemele de natură psihologică de care suferă soţia preşedintelui Nicolas Sarkozy.

Redactorii site-ului francez Plurielles.fr, care susţin că au vizionat secvenţe din acest documentar, au declarat: "Bruni îşi va dezgoli sufletul în faţa poporului francez. Ea modifică tradiţia, explicând cum se comportă şi ce se petrece în mintea unei prime doamne a Franţei".

Pentru prima oară în istoria Franţei, prima doamnă va vorbi la un post public de televiziune despre motivele care au determinat-o să meargă la psiholog în urmă cu opt ani. Ea va oferi, totodată, informaţii despre modul în care decurgeau şedinţele de terapie şi motivele pentru care acestea au continuat atât de mult timp.

"Este atât de imprevizibilă şi atât de deschisă despre viaţa ei, încât nu poţi niciodată să ghiceşti ceea ce va spune", notează site-ul francez Purepeople.

Carla Bruni, în vârstă de 41 de ani, s-a aflat în mod constant în atenţia presei, după căsătoria ei cu Nicolas Sarkozy, în urmă cu aproape doi ani.

Fotografii nud ale ei, datând din perioada în care prima doamnă a Franţei era un model apreciat, sunt publicate cu regularitate în ziarele şi în revistele franceze.

Carla Bruni merge la psiholog

Ea a stârnit numeroase controverse în presă referitoare la numărul mare al foştilor ei iubiţi şi a provocat câteva "remarci sarcastice nediplomatice" la adresa soţului ei.

Carla Bruni este acuzată, totodată, că a provocat leşinul lui Nicolas Sarkozy, pe care îl obligă să urmeze un regim de fitnes prea intensiv şi o dietă mult prea severă.

O parte a presei franceze o consideră drept "puterea din spatele tronului" politicii franceze şi e de părere că deţine o influenţă mult prea mare asupra soţului ei, preşedintele Nicolas Sarkozy. Anumite cercuri susţin că ea a influenţat alegerea bunului ei prieten Frederic Mitterand în funcţia de ministru al Culturii.

Frederic Mitterand se află în prezent în centrul unui scandal sexual, după ce a recunoscut că a apelat la serviciile unor băieţi prostituaţi din Tailanda. El pledează, totodată, pentru eliberarea cineastului Roman Polanski, reţinut în Elveţia, care riscă să fie extrădat în Statele Unite, fiind acuzat că a întreţinut, în urmă cu 30 de ani, raporturi sexuale cu o adolescentă în vârstă de 13 ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici