Carla Bruni vorbeşte despre sex în patru limbi - VIDEO

Carla Bruni vorbeşte despre sex în patru limbi diferite într-o înregistrare dintr-o emisiune de televiziune la care a fost invitată în 1996, filmuleţul fiind postat pe YouTube, relatează mirror.co.uk.

162 afișări
Imaginea articolului Carla Bruni vorbeşte despre sex în patru limbi - VIDEO

Carla Bruni vorbeşte despre sex în patru limbi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Înregistrarea respectivă a fost făcută pentru emisiunea "Eurotrash" a postului britanic Channel 4, în 1996, pe când actuala primă doamnă a Franţei avea 28 de ani.

În înregistrarea postată pe internet, ea îl întreabă pe Antoine de Caunes, amfitrionul emisiunii, în limbile germană, italiană şi spaniolă: "Îţi plac sânii mei?" ("Do you like my titties?" în texul din The Mirror).

De asemenea, discutând despre o carte cu expresii sexuale în diferite limbi, fostul model argumentează că este nevoie de astfel de ghiduri în călătoriile pe care oamenii le fac. "Trebuie să ştim ce să le spunem în caz că ajungem în pat cu ei", spune Carla Bruni.

"De exemplu, dacă eşti cu o persoană de naţionalitate germană şi vrei să îi spui «Mă înfierbânţi», spui «Sie erhalten mich sehr heiss»", a precizat Bruni.

Carla Bruni, în prezent soţia preşedintelui francez Nicolas Sarkozy, citeşte apoi expresii explicite şi, cu o anumită replică mai îndrăzneaţă, îl face pe celebrul designer Jean Paul Gaultier, celălalt amfitrion al emisiunii, să ofteze: "O, nu!".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici