Carlos Santana îşi scrie memoriile într-un volum ce va fi lansat în 2014

Muzicianul Carlos Santana a decis să relateze o serie de întâmplări care i-au marcat viaţa şi cariera, într-un volum de memorii ce va fi lansat pe piaţă în anul 2014, au anunţat joi reprezentanţii editurii Little, Brown and Co.

100 afișări
Imaginea articolului Carlos Santana îşi scrie memoriile într-un volum ce va fi lansat în 2014

Carlos Santana (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Volumul, care nu are deocamdată un titlu, va fi lansat de editura Little, Brown and Co., o divizie a Hachette Book Group, informează Billboard.

Potrivit site-ului billboard.com, muzicianul de origine mexicană, în vârstă de 65 de ani, va povesti în această carte şi câteva întâmplări despre unii dintre bunii lui prieteni Miles Davis, Eric Clapton şi Herbie Hancock.

Editura Little, Brown and Co. are o tradiţie îndelungată în aceea ce priveşte publicarea memoriilor unor staruri rock. Astfel, această editură a publicat în urmă cu doi ani volumul de memorii "Life", scris de rockerul britanic Keith Richards.

Virtuozul chitarist născut în Mexic, autorul hiturilor din anii '70 "Black Magic Woman" şi "Oye Como Va", dar şi al unor piese mai recente devenite celebre - "Smooth/ Dame Tu Amor" şi "Maria Maria" -, a vândut peste 90 de milioane de albume de-a lungul unei cariere de peste 40 de ani. Carlos Santana a câştigat zece premii Grammy, din care opt i-au fost decernate pentru albumul său "Supernatural" din 1999, extrem de bine primit şi de public.

Carlos Santana a concertat la Bucureşti în 2009, în cadrul festivalului B'estfest.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici