Casa în care s-a filmat înfricoşătorul film “Tăcerea mieilor”este scoasă la vânzare chiar înainte de Halloween

  • Casa criminalului din “Tăcerea mieilor” a fost pusa la vânzare pentru 300.000 de dolari.
  • Proprietarii au încercat să o văndă şi în 2016 însă fară succes.
  • Casa a fost în trecut oficiu postal dar şi gara oraşului Perryopolis, Pennsylvania.
252 afișări
Imaginea articolului Casa în care s-a filmat înfricoşătorul film “Tăcerea mieilor”este scoasă la vânzare chiar înainte de Halloween

Profimedia

Casa ucigaşului psihopat Buffalo Bill, din celebrul film “Tăcerea Mieilor” cu Anthony Hopkins, a fost pusă din nou la vânzare. Dai un ban, dar ştii pe ce. Preţul cerut este de 300.000 de dolari.

Proprietarii au mai încercat să vândă casa şi în 2016. Că să atragă atenţia asupra maltratării animalelor, organizaţia PETA a propus să transforme locuinţă într-un “muzeu al empatiei”.  Acolo, vizitatorii ar fi purtat blana sau pielea animalelor chinuite, însă proprietarii au refuzat.

Înainte de a fi folosită în filmele de la Holywood, casa a fost gara, dar şi posta oraşului Perryopolis, Pennsylvania.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici