Casa lui Rocky Balboa, scoasă la vânzare. Care este preţul acesteia - VIDEO

Casa pe care personajul Rocky Balboa, interpretat de Sylvester Stallone, şi-a "cumpărat-o" în cel de-al doilea film al francizei de succes "Rocky", situată în sudul oraşului american Philadelphia, a fost scoasă la vânzare.

593 afișări
Imaginea articolului Casa lui Rocky Balboa, scoasă la vânzare. Care este preţul acesteia - VIDEO

Sylvester Stallone în Rocky Balboa (Imagine: Captură Video)

Este vorba de casa pe care pugilistul Rocky Balboa o "cumpără" la finalul filmului "Rocky II" (1979), din câştigurile obţinute în urma meciurilor disputate. Aici, personajul Rocky se mută după ce s-a căsătorit cu iubita sa, Adrian, interpretată de actriţa Talia Shire, informează dailymail.co.uk.

Mare parte din faţada casei arată la fel ca în perioada în care au avut loc filmările şi, de altfel, mulţi fani ai lui Rocky vin să facă poze în faţa locuinţei, care are trei dormitoare şi o terasă.

Casa a fost utilizată doar pentru filmările la exterior, interiorul acesteia neapărând în film. Preţul cerut în schimbul acesteia este de 139.000 de dolari

În 2006, Sylvester Stallone a lansat "Rocky Balboa", a şasea parte a seriei "Rocky", la 16 ani după partea a cincea. Producţia MGM, cu un buget de 24 de milioane de dolari, a avut încasări de 156 de milioane de dolari. Stallone a fost nominalizat la Oscar pentru rolul din primul film al seriei, "Rocky" (1976), care a obţinut trei premii ale Academiei americane, pentru cel mai bun lungmetraj, cel mai bun montaj şi cel mai bun regizor (John G. Avildsen). În total, primul film al seriei a fost nominalizat la 10 premii Oscar. Ulterior, "Rocky 3" (1982) a mai obţinut o nominalizare la Oscar, pentru cel mai bun cântec.

Actorul, regizorul şi producătorul de film Sylvester Stallone a devenit cunoscut cu roluri în pelicule de acţiune precum cele din seriile "Rocky" şi "Rambo". În anii '80, "Sly", aşa cum este numit în presă, a fost unul dintre cei mai bine plătiţi actori de la Hollywood. În 2010, el a lansat o nouă franciză de succes, "Eroi de sacrificiu/ The Expendables", în care a reuşit să adune cei mai celebri actori din filmele de acţiune, printre care Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger şi Jean Claude Van Damme.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici