Câştigătorul premiului de un milion de euro la Loto este din Câmpulung Muscel şi nu are loc de muncă

Câştigătorul premiului de peste un milion de euro la Loto 6/49 este din Câmpulung Muscel, judeţul Argeş, iar în urmă cu o săptămână a rămas fără loc de muncă, bărbatul spunând că a jucat o variantă simplă care l-a costat 4,1 lei şi că a pus numerele "la întâmplare".

1555 afișări
Imaginea articolului Câştigătorul premiului de un milion de euro la Loto este din Câmpulung Muscel şi nu are loc de muncă

Câştigătorul premiului de un milion de euro la Loto este din Câmpulung Muscel şi nu are loc de muncă (Imagine: Cristina Nichitus/Mediafa xFoto)

Câştigătorul, George Rizescu, are 30 de ani şi este căsătorit de doi ani.

Bărbatul a spus că în urmă cu o săptămână a fost dat afară de la serviciu, iar cu ultimii bani a cumpărat un bilet la loto.

El a mai afirmat că a jucat o variantă simplă care l-a costat 4,1 lei, punând numerele la întâmplare.

Potrivit acestuia, după extragerea de duminică seară a văzut că a câştigat, însă nu a crezut până nu a mai verificat încă o dată pe teletext. El a mers luni să ridice premiul de peste un milion de euro.

"Toată lumea era entuziasmată, nu ne venea să credem, am văzut numerele pe teletext. Nu am sunat pe nimeni, am stat să validăm biletul, dar nu am dormit toată noaptea şi nici acum nu realizez ce s-a întâmplat, vedem ce o mai fi. Au fost numere puse la întâmplare, atâta doar numărul 16 este data de naştere a cumnatului, probabil că o să-i dăm şi lui nişte bani, vom hotărî. Nu ştim ce vom face cu banii, nu ne luăm maşina, avem casa de terminat. Am mai jucat, dar nu frecvent, jucam când îmi aduceam aminte şi întotdeauna o variantă simplă. Aşa am jucat tot timpul, nu am jucat niciodată toate cele trei variante. De curând sunt şomer, dar viaţa mergea înainte şi fără slujba şi acum merge înainte în situaţia asta şi să sperăm că spre bine, spre mai bine. Banii sunt bine puşi, rudele, prietenii ne-au sunat şi ne-au felicitat, nu ne-au cerut bani", a declarat George Rizescu.

Soţia bărbatului spune că duminică seară era la serviciu, iar când a ajuns acasă soţul i-a dat vestea cea mare.

"Eu eram la serviciu şi nu m-a sunat, dar când am venit acasă m-a luat în braţe şi mi-a zis: «O să avem bani, am câştigat la loto». Am început să plâng şi am zis că e ceva incredibil. Nici acum nu credem ce ni s-a întâmplat, nici acum nu realizăm, o să ajutăm şi fraţii şi familia. Nu vom pleca din Câmpulung, probabil o să ne deschidem o afacere. Nici acum nu ne vine să credem că e real, eu lucrez cu bani la serviciu, dar o sumă aşa de mare nu am văzut. Eu la serviciu am salariu de 1.000 de lei, iar soţul meu o să-şi caute şi el serviciu, o să-şi caute de muncă", a declarat Raluca Rizescu.

De asemenea, bărbatul spune că nu va sta acasă chiar dacă are atâţia bani, menţionând că vrea să ia şi ajutorul de şomaj de la stat.

Acesta mai spune că banii vor fi investiţi "cu grijă".

"O să îmi caut serviciu şi o sa iau şi ajutorul de şomaj până îmi găsesc serviciu, e cotizaţia mea la stat, sunt banii mei. E greu să investeşti, mă refer acum la banii câştigaţi la loto, poţi să pierzi toţi banii, probabil că o să investesc o sumă mai mică, rămâne de văzut dacă voi deschide o afacere şi o să devin un mic patron, niciodată nu am câştigat nimic până acum", a mai spus George Rizescu.

Într-un dosar, pus la loc de cinste, familia Rizescu păstrează copia biletului câştigător, pe care "o va înrăma.

"S-au mai câştigat, ce-i drept, sume mai mici, nu aşa de mari, iar acum am avut acest mare noroc. Am purtat noroc acestor jucători, de aici din Câmpulung şi mă bucur foarte mult. Este cel mai mare câştig de la agenţia noastră, de 50 de miliarde lei vechi. Am adus noroc în cartier şi vreau ca de aici încolo să joace tot mai mulţi şi să înţeleagă toţi că jocul e joc şi când e să fie cu noroc, este, oriunde se joacă biletul", a declarat Luminiţa Constantin, vânzătoare la agenţia unde s-a câştigat.

Localnicii sunt convinşi că vânzarea va creşte la agenţia de unde s-a cumpărat biletul câştigător.

"Foarte frumos, neaşteptat pentru oraş, asta chiar e foarte norocos. Nu ştiu dacă o să mă apuc de jucat dacă acum a câştigat cineva de aici. Poate ocazional o sa joc dar nu o să fac asta frecvent. Despre alţii ştiu că au mai jucat şi nu au avut noroc. Dar ştiţi cum e, norocul nu ştii de unde vine şi poate apărea oricând. O să joc numai aici, e agenţie cu noroc", a declarat o localnică.

Premiul categoriei I la extragerea Loto 6/49 de duminică, de peste un milion de euro, a fost câştigat, numerele norocoase find 43, 12, 24, 36, 7 şi 16, potrivit site-ului Loteriei Române.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici