Cât câştigă un „copil-vedetă“?

Au jucat cu Ştefan Bănică şi Valentin Teodosiu iar ieri, pe covorul roşu de la CinemaPro, cei doi copii care au interpretat rolurile lui Horaţiu şi Gipu, în prima comedie românească inspirată de Crăciun, s-au comportat ca nişte profesionişti, informează "Gândul".

64 afișări
Imaginea articolului Cât câştigă un „copil-vedetă“?

Cât câştigă un „copil-vedetă“? (Imagine:Gândul)

S-au lăsat fotografiaţi, au dat interviuri şi nu s-au intimidat când au văzut microfoanele şi camerele de filmat îndreptate spre ei. Puţin mai departe de Horaţiu, adică Bogdan Iancu, şi de Gipu, care este în realitate o domnişoară în vârstă de 11 ani - Raisa Mihai, stăteau părinţii copiilor-vedetă. Prezenţe discrete, ei au fost cei care şi-au înscris în urmă cu ceva timp micuţii în bazele unor agenţii de casting şi au decis ca aceştia să urmeze cursuri de actorie, de muzică şi de balet.

Citeşte mai multe despre copiii din prima comedie românească inspirată de Crăciun pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici