Cât costă nunta prinţului William cu Kate Middleton şi pe ce loc se află în topul celor mai scumpe nunţi din istorie

Ziua cea mare a venit pentru fiul celei mai iubite prinţese britanice. Astăzi, prinţul William se va căsători cu aleasa sa, Catherine Middleton, în prezenţa a peste 1.900 de invitaţi şi 8.000 de jurnalişti veniţi din toate colţurile lumii să asiste la evenimentul regal. „Nunta secolului” ar putea costa între 15 şi 68 de milioane de lire sterline (aproximativ 33 milioane de dolari), cea mai mare parte din sumă fiind achitată de familia regală, potrivit presei din Regat.

376 afișări
Imaginea articolului Cât costă nunta prinţului William cu Kate Middleton şi pe ce loc se află în topul celor mai scumpe nunţi din istorie

Cât costă nunta prinţului William cu Kate Middleton şi pe ce loc se află în topul celor mai scumpe nunţi din istorie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Sursele de la Buckingham susţin că sumele cheltuite pentru una dintre cele mai mediatizate nunţi britanice rămân confidenţiale. Cel puţin, pentru moment. Cu toate astea, ceremonia celebrului cuplu s-ar putea clasa pe locul patru în topul celor mai scumpe nunţi din istorie.

Citeşte mai multe despre cât costă nunta secolului pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici