Cătălin Botezatu şi Liuba, cei mai populari concurenţi ai sezonului 9 "Dansez pentru tine"

Cătălin Botezatu şi Liuba Savitchi au fost primit, vineri seară, trofeul de Popularitate, în valoare de 5.000 de euro, oferit în marea finală a sezonului nouă al emisiunii "Dansez pentru tine".

180 afișări
Imaginea articolului Cătălin Botezatu şi Liuba, cei mai populari concurenţi ai sezonului 9 "Dansez pentru tine"

Cătălin Botezatu şi Liuba, cei mai populari concurenţi ai sezonului 9 "Dansez pentru tine"

Liuba a mai primit un premiu al eleganţei de 3.000 de euro şi un altul tot de 3.000 de euro.

Acestea s-au alăturat premiului de consolare de 1.500 de euro pe care Liuba l-a primit când a fost eliminată din concurs. Totodată, Liuba a aflat la finalul emisiunii chiar de la coordonatorul baletului, Edi Stancu, că din toamnă, în sezonul al zecelea al emisiunii, va face parte din balet.

Cătălin Moroşanu şi Magdalena Ciorobea au câştigat marea finală a concursului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici