Cătălin Măruţă a împlinit 31 de ani

Cătălin Măruţă, prezentatorul emisiunii "Happy Hour", difuzată de Pro TV, a împlinit, pe 27 ianuarie, 31 de ani, şi a sărbătorit alături de prieteni şi de colegi, informează postul de televiziune.

250 afișări
Imaginea articolului Cătălin Măruţă a împlinit 31 de ani

Cătălin Măruţă a împlinit 31 de ani

Prima care i-a urat "La mulţi ani" a fost chiar Andra, proaspăta doamnă Măruţă.

"Anul acesta este prima oară când Andra reuşeşte să ţină un secret, iar eu nu descopăr cu multe zile înainte cadoul de ziua mea", declară Măruţă. "De obicei, atunci când îmi cumpără ceva, surpriza nu rezistă mai mult de două, trei minute. Însă azi a fost altfel", povesteşte Cătălin, care a primit din partea soţiei sale un ceas de mână special, făcut la comandă, pe care şi-l dorea de mult timp.

Şi echipa "Happy Hour" l-a întâmpinat cu multe urări şi cadouri happy: un tort în formă de happy face, un "La mulţi ani" pe note muzicale din partea band-ului emisiunii şi o petrecere până târziu în noapte, de la care nu au lipsit prietenii apropiaţi, printre care se numără Iulia Vîntur şi Marius Moga, Andreea Bănică, Roxana Ciuhulescu şi Arpad Paszkany. Nici invitaţii din ediţia de marţi a "Happy Hour" nu s-au lăsat mai prejos: Romaniţa Iovan l-a felicitat pe Cătălin şi i-a adus în dar trei volume de drept, în limba latină, din anul 1870.

Măruţă spune că a primit foarte multe telefoane de la apropiaţi, dar şi de la cunoscuţi, care l-au surprins plăcut.

"Mi-au urat «La mulţi ani», pe lângă familie şi prieteni, şi foarte mulţi amici de care nu mai ştiam nimic. Aşa că m-am bucurat foarte mult să constat că şi-au amintit de ziua mea", spune Cătălin Măruţă.

Întrebat ce cadouri trăznite a primit de-a lungul anilor, prezentatorul "Happy Hour" îşi aminteşte că a avut parte de pixuri care curentează, gumă de mestecat cu bucluc, petreceri surpriză sau o pungă plină cu lozuri în plic.

O surpriză plăcută pentru sărbătorit a venit şi din partea lui Neti Sandu, care i-a urat "La mulţi ani" şi i-a prezis un an foarte plin. Dezvăluirile lui Neti pentru prezentatorul "Happy Hour" şi reacţiile lui Măruţă la auzul acestora pot fi urmărite pe www.protv.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici