Cătălin Măruţă, faţă în faţă cu cea mai flexibilă femeie din lume la "Happy Hour"

Emisiunea "Happy Hour" revine, pe 1 septembrie, de la ora 17.45, la Pro TV, în prima ediţie a programului fiind invitată cea mai flexibilă femeie din lume, Zlata din Germania.

1024 afișări
Imaginea articolului Cătălin Măruţă, faţă în faţă cu cea mai flexibilă femeie din lume la "Happy Hour"

Cătălin Măruţă, faţă în faţă cu cea mai flexibilă femeie din lume la "Happy Hour" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Emisiunea "Happy Hour" se pregăteşte de al cincilea an de show zilnic cu noutăţi, dar şi cu rubrici deja consacrate, cu subiecte tari şi invitaţi pe măsură, informează ProTV.

Din 1 septembrie, Cătălin Măruţă şi echipa sa revin la Pro TV de la ora 17.45 şi dau startul exclusivităţilor încă de la prima ediţie a acestui sezon cu un invitat special din Germania: Zlata, cea mai flexibilă femeie din lume. "Ne-am dat peste cap să găsim un invitat ce va lăsa pe toată lumea cu gura căscată. Şi am găsit o persoană care se dă peste cap ca nimeni altcineva: zeiţa flexibilităţii", spune Cătălin Măruţă.

Zlata, poreclită şi "femeia-elastic", este o tânără gimnastă din Germania, deţinătoare a mai multor recorduri mondiale. Singura din lume care îşi poate îndoi coloana vertebrală până la un unghi de 90 de grade, contorsionista care poate deschide sticle cu picioarele în timp ce stă în mâini şi care poate să intre în cuburi cu latura de 50 de centimetri, Zlata a uimit şi lumea medicală cu capacitatea sa.

Născută în fosta Uniune Sovietică, unde talentul i-a fost observat de la 4 ani, Zlata a făcut parte din lotul naţional de gimnastică, dar a renunţat la acest sport în favoarea unei cariere în lumea circului. De nouă ani locuieşte în Germania şi este un performer profesionist.

Cătălin Măruţă va sta de vorbă cu blonda de 24 de ani şi va afla cum se antrenează pentru a fi cea mai bună din lume. De asemenea, el o va provoca să facă demonstraţii ale recordurilor ei, în direct pentru telespectatorii Pro TV.

Totodată, prezentatorul "Happy Hour" promite că şi în acest sezon va fi cu ochii pe vedetele care nu vor avea secrete în faţa sa. Ori de câte ori o vedetă va spune "da" sau "adio", acest lucru va fi consemnat în detaliu în emisiunea sa, aşa cum este exemplul nunţii lui Cristi Borcea cu Alina Vidican.

"Nimic nu ne scapă, după cum probabil telespectatorii s-au obişnuit deja. Astfel, vom fi alături de vedete în momentele importante din vieţile lor, le vom felicita la botezuri, nunţi, le vom încuraja în perioadele dificile sau când au nevoie să ştie că cineva se gândeşte la ele", mai spune Cătălin Măruţă.

Noutăţile sezonului nu se opresc însă aici, pentru că Măruţă şi bandul său îşi invită telesepctatorii în casă nouă. Astfel, din 1 septembrie, "Happy Hour" îşi redeschide porţile într-un decor nou şi spectaculos, în care la loc de cinste va trona canapeaua Happylica. Şi bandul emisiunii este pregătit să revină la "Happy Hour" cu versuri şi mai înţepătoare pentru invitaţii care le vor trece pragul. Totodată, din seria rubricilor deja consacrate, "La mulţi ani marca Happy Hour" revine cu mai multe surprize pentru vedetele care au ceva de aniversat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici