Cătălin Măruţa trebuie să se împace cu Anna Lesko, la cererea telespectatorilor

Cătălin Măruţă trebuie să se împace cu cântăreaţa Anna Lesko, la cererea telespectatorilor, mulţi dintre aceştia propunând acest lucru la rubrica "Cele 7 minuni ale lui Măruţă".

396 afișări
Imaginea articolului Cătălin Măruţa trebuie să se împace cu Anna Lesko, la cererea telespectatorilor

Cătălin Măruţa trebuie să se împace cu Anna Lesko, la cererea telespectatorilor (Imagine: Mediafax Foto)

Cu toate că cea mai votată minune propusă în cadrul rubricii "Cele 7 minuni ale lui Măruţă" a fost ca prezentatorul să-l convingă pe Gigi Becali să cânte în direct la "Happy Hour", campania electorală îl împiedică pe Măruţă să îndeplinească această minune, cel puţin pentru moment, informează Pro TV.

Astfel, Măruţă trebuie să se împace cu Anna Lesko, aceasta fiind "minunea" clasată pe locul doi în topul preferinţelor telespectatorilor.

Luni, emisiunea "Happy Hour" a prezentat telespectatorilor care sunt primii paşi pe care i-a făcut Măruţă în încercarea de a face pace cu Anna. În ediţia "Happy AfterHour" din 24 octombrie, difuzată pe www.happyhour.ro, Măruţă a rugat-o pe Marina Voica să-i pună o vorbă bună, în limba rusă. Astfel, Marina Voica a devenit sol de pace şi i-a explicat Annei Lesko, la telefon, în limba rusă, că trebuie să-l ierte pe Cătălin şi să vină pe Happylica. La rândul său, Anna Lesko i-a mărturisit Marinei că nu este aşa uşor să facă pace pentru că Măruţă nu a vorbit tocmai frumos despre ea.

Săptămâna aceasta, vedeta Pro TV va încerca să o convingă pe Anna să îi accepte invitaţia şi, în acest timp, telespectatorii "Happy Hour" sunt invitaţi să voteze în continuare, în cadrul rubricii "Cele 7 minuni ale lui Măruţă", minunea pe care vor să o vadă îndeplinită săptămâna viitoare: să se împace Monica Columbeanu cu Iulia Albu, să se tundă Maria Dragomiroiu, Simona Sensual să devină Simona Om Normal, Paula Seling să cânte cu trupa Zero, să se refacă trupa Andre, Mariana Moculescu să cânte cu Paraziţii şi să se refacă trupa Blondy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici