Cate Blanchett şi Russell Crowe, împreună pe marile ecrane

Actriţa australiană Cate Blanchett ar putea juca rolul lui Lady Marianne în producţia "Nottingham", de Ridley Scott, alături de actorul Russell Crowe, după ce Sienna Miller a părăsit proiectul, în ianuarie, informează femalefirst.co.uk.

41 afișări
Imaginea articolului Cate Blanchett şi Russell Crowe, împreună pe marile ecrane

Actriţa Cate Blanchett (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Cate Blanchett este foarte potrivită să joace rolul lui Lady Marianne. Este o actriţă minunantă şi va da stil filmului", a declarat actorul Mark Strong, care va juca, cel mai probabil, rolul lui Guy de Gisboune.

Sienna Miller, în vârstă de 27 de ani, care urma să joace rolul lui Lady Marianne, a părăsit proiectul în ianuarie.

Presa britanică a indicat că acest lucru s-ar fi întâmplat pentru că ea ar fi fost prea tânără pentru acest rol, în condiţiile în care Russel Crowe joacă rolul iubitului lui Lady Marianne, Robin Hood.

De altfel, starul din "Gladiatorul" va juca dublu rol, el urmând să intre şi în pielea Şerifului din Nottingham. Povestea din film este axată pe triunghiul amoros format de cei doi eroi care se înfruntă şi Lady Marianne.

Filmul prezintă o nouă viziune a clasicii poveşti, şeriful din Nottingham fiind prezentat într-o variantă mai umană, care trezeşte simpatie, în timp ce Robin Hood nu mai este un personaj plin de eroism.

Filmările sunt programate să înceapă luna viitoare.

Citeşte şi:

Russell Crowe va juca dublu rol în filmul "Nottingham"

Cate Blanchett a primit o stea pe Walk Of Fame

Cate Blanchett a dezvăluit atuurile care au ajutat-o în cariera cinematografică

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici