Căţeluşa Husky, care pare mereu „surprinsă”, a fost adoptată, după ce pozele cu ea au devenit virale

O căţeluşă abandonată din rasa Husky siberian pe nume Jubilee, care are o privire mereu „surprinsă” din cauza unei probleme congenitale la pleoape, a fost adoptată după ce pozele cu ea pe Facebook au devenit virale, informează CNN.

13214 afișări
Imaginea articolului Căţeluşa Husky, care pare mereu „surprinsă”, a fost adoptată, după ce pozele cu ea au devenit virale

Căţeluşa Husky care pare mereu „surprinsă” a fost adoptată, după ce pozele cu ea au devenit virale

Un crescător de animale a lăsat-o la adăpostul Husky House în anul 2018. Acesta le-a spus reprezentanţilor adăpostului din Matawan că Jubilee nu poate fi vândută pentru că are mereu o privire „ciudată”.

În ciuda defectului congenital la pleopele, Jubilee nu are alte probleme de sănătate.

„I-a fost făcut un control medical amănunţit şi a primit undă verde de la veterinari. Problema congenitală nu o afectează în niciun fel şi nici nu o încetineşte în mişcări. Este fericită şi sănătoasă”, a explicat un reprezentant al Husky House pentru CNN.

În ultimii doi ani, Jubilee a avut probleme să găsească o familie iubitoare care să aibă grijă de ea. Astfel, cei de la adăpostul Husky House au pus fotografii pe Facebook cu ea, postarea fiind însoţită de un mesaj înduioşător.

„Provin de la un «crescător» care nu m-a putut vinde pentru a spus că «privesc ciudat». Câinii din rasa Husky au un aspect maiestuos şi nu ştiu de ce nu semăn şi eu cu ei. Aş vrea să fiu şi eu frumoasă pentru ca cineva să dorească să fiu câinele lui”, se arată în postarea pe reţeaua de socializare.

Îngrijitorilor de la Husky House le era teamă că mesajul nu îşi va atinge scopul, însă, spre surprinderea lor, postarea a devenit virală. Peste 150 de persoane au solicitat să o adopte pe Jubilee, au explicat reprezentantul Husky House, pentru CNN.

„De când postare de pe Facebook a devenit virală, am primit un număr copleşitor de mesaje de iubire, susţinere şi întrebări legate de cererile de adopţie. Suntem atât de bucuroşi să vedem că toată lumea simte că este minunată, aşa cum ştiam şi noi de la bun început că este”, a declarat reprezentantul adăpostului.

Husky House a anunţat sâmbătă că Jubilee şi-a găsit „o casă permanentă” cu o familie care mai adoptase un câine de la acest adăpost.

Foto pagina de Facebook a Husky House

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici