Catherine Zeta-Jones a fost decorată de prinţul Charles

Actriţa galeză Catherine Zeta-Jones a fost decorată, joi, de prinţul Charles, ea devenind Comandor al Imperiului Britanic, informează dailymail.co.uk.

62 afișări
Imaginea articolului Catherine Zeta-Jones a fost decorată de prinţul Charles

Catherine Zeta-Jones a fost decorată de prinţul Charles (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În iunie anul trecut, palatul Buckingham a anunţat că actriţa Catherine Zeta-Jones se numără printre cele 975 de personalităţi care au fost decorate de Elizabeth a II-a a Marii Britanii, cu ocazia zilei de naştere a reginei.

Ceremonia în onoarea actriţei, decorată pentru serviciile aduse cinematografiei, dar şi pentru activităţile caritabile desfăşurate în Ţara Galilor, a avut loc joi, la palatul Buckingham.

Ordinul Imperiului Britanic are cinci clase de decoraţii. Cele mai comune sunt, în ordine crescătoare, Membru al Imperiului Britanic (MBE), Ofiţer al Imperiului Britanic (OBE), respectiv Comandor al Imperiului Britanic (CBE).

Actriţa în vârstă de 41 de ani a sosit la palat cu soţul ei, actorul Michael Douglas, în vârstă de 66 de ani, şi cu copiii lor, Dylan, în vârstă de 11 ani, şi Carys, în vârstă de opt ani. Îmbrăcată într-un costum elegant, la care a asortat o pereche de pantofi aurii şi o pălărie cu pene, actriţa a primit distincţia din mâinile prinţului Charles. La rândul său, Michael Douglas, care recent a anunţat că s-a vindecat de cancerul la gât de care suferea, a fost îmbrăcat foarte elegant.

Catherine Zeta-Jones a debutat în anii 1990, în musicalul "42nd Street", şi a fost remarcată de Philip de Broca, care a distribuit-o în primul ei film, "Sheherezada" (1990). Primul rol important a fost Elena din "Masca lui Zorro" (1998), unde a jucat alături de Anthony Hopkins şi Antonio Banderas. A jucat în numeroase filme cu succes la public, precum "Capcană pentru hoţ" (1999), "Chicago" (2002), pentru care a fost recompensată cu premiul Oscar, "Ocean's Twelve - Unsprezece + una" (2004), "Legenda lui Zorro" (2005) şi "Fără Rezervări, Fără Reţineri" (2007). Zeta-Jones este căsătorită cu Michael Douglas din 2000.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici