Catherine Zeta-Jones, plătită cu 4.326 de euro pe secundă - GALERIE FOTO

Catherine Zeta-Jones a intrat în rândul celor mai bine plătite celebrităţi pentru apariţia în reclame, printre care se mai numără staruri hollywoodiene precum Richard Gere, Brad Pitt şi Madonna, informează presa britanică.

72 afișări
Imaginea articolului Catherine Zeta-Jones, plătită cu 4.326 de euro pe secundă - GALERIE FOTO

Catherine Zeta-Jones, plătită cu 4.326 de euro pe secundă - GALERIE FOTO

GALERIE FOTO

Catherine Zeta-Jones a devenit cea mai bine plătită actriţă britanică, după ce a primit un onorariu de 4.326 de euro pe secundă pentru apariţia într-o reclamă la un şampon. În total, actriţa a primit 1,7 milioane de euro pentru reclama la şampon, care va fi difuzată numai în Asia.

"Ne pare rău că această campanie nu va rula şi la posturile de televiziune din Marea Britanie. Catherine Zeta-Jones arată foarte bine în această campanie, dar aceasta este strategia media aleasă", a spus un director al companiei care deţine brandul de şampon.

Actriţa a intrat astfel în topul celebrităţilor hollywoodiene care au primit remuneraţii substanţiale pentru apariţia în reclame destinate pieţei asiatice, alăturându-se unor staruri precum Richard Gere, Brad Pitt şi Madonna.

Catherine Zeta-Jones a mai apărut anterior în reclame pentru compania de cosmetice Elizabeth Arden, dar şi pentru o companie de telefonie americană.

Pe de altă parte, Richard Gere a filmat reclame pentru brandul Ferrero Rocher, care au rulat în Italia, în timp ce Arnold Schwarzenegger a apărut în mai multe reclame pentru televizoare nipone.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici