Catherine Zeta-Jones, strălucitoare într-o ţinută de Maria Lucia Hohan - FOTO

Actriţa Catherine Zeta-Jones a ales o ţinută creată de designerul român Maria Lucia Hohan pentru una dintre apariţiile sale publice, respectiv premiera celui mai nou film al ei, "Greu de pensionat 2/ Red 2".

1637 afișări
Imaginea articolului Catherine Zeta-Jones, strălucitoare într-o ţinută de Maria Lucia Hohan - FOTO

Catherine Zeta-Jones, strălucitoare într-o ţinută de Maria Lucia Hohan (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Catherine Zeta-Jones a purtat o rochie neagră din dantelă, cu decolteu adânc, care i-a pus în evidenţă siluetainformează dailymail.co.uk.

Potrivit dailymail.co.uk, actriţa în vârstă de 43 de ani a atras privirile tuturor în rochia scurtă acoperită de o trenă din dantelă creată de Maria Lucia Hohan.

Cotidianul britanic mai notează faptul că Maria Lucia Hohan este favorita celebrităţilor atunci când acestea îşi caută ţinute pentru marile evenimente.

Maria Lucia Hohan se numără printre puţinii designeri români care au reuşit să se impună pe piaţa internaţională a modei. Printre celebrităţile care au purtat creaţii semnate de Maria Lucia Hohan se numără Katherine Heigl, Kathleen Robertson, Jenna Dewan, Eva Longoria, Jennifer Hudson, Nikki Reed, Amanda Righetti, Natalie Imbruglia, Emma Roberts şi Kristin Cavallari. Totodată, creaţii ale Mariei Lucia Hohan sunt prezentate în numeroase publicaţii de modă internaţionale, actriţa Megan Fox purtând o ţinută semnată de aceasta în numărul din martie al revistei Angeleno.

Totodată, şi cântăreaţa şi actriţa americană Jennifer Lopez a ales ţinute create de Maria Lucia Hohan pentru două dintre apariţiile sale publice din 2012, respectiv premiera filmului "What To Expect When You're Expecting" şi pentru una dintre ediţiile show-ului "American Idol", în care aceasta a fost jurat.

Catherine Zeta-Jones a debutat în anii 1990, în musicalul "42nd Street", şi a fost remarcată de Philip de Broca, care a distribuit-o în primul ei film, "Sheherezada" (1990). Primul rol important a fost Elena din "Masca lui Zorro" (1998), unde a jucat alături de Anthony Hopkins şi Antonio Banderas. A jucat în numeroase filme cu succes la public, precum "Capcană pentru hoţ" (1999), "Chicago" (2002), pentru care a fost recompensată cu premiul Oscar, "Ocean's Twelve - Unsprezece + una" (2004), "Legenda lui Zorro" (2005), "Fără Rezervări, Fără Reţineri" (2007) şi "Efecte adverse/ Side Effects" (2013). Ea a primit titlul de Comandor al Imperiului Britanic pentru serviciile aduse cinematografiei, dar şi pentru activităţile caritabile desfăşurate în Ţara Galilor. Recent, ea a primit o diplomă de onoare din partea Royal Welsh College of Music and Drama pentru contribuţia ei adusă în lumea teatrului şi a filmului.

Actriţa galeză poate fi văzută pe marile ecrane în acest an în filmul de acţiune "Greu de pensionat 2/ Red 2", alături de Bruce Willis, Anthony Hopkins şi Helen Mirren, care va avea premiera în România pe 9 august.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici