Catrinel Menghia, alături de Charlie Sheen, într-o reclamă la Fiat 500 Abarth - VIDEO

Fotomodelul român Catrinel Menghia apare într-o nouă reclamă la Fiat 500 Abarth, alături de celebrul şi turbulentul actor american Charlie Sheen, potrivit The Wall Street Journal.

4016 afișări
Imaginea articolului Catrinel Menghia, alături de Charlie Sheen, într-o reclamă la Fiat 500 Abarth - VIDEO

Catrinel Menghia, alături de Charlie Sheen, într-o reclamă la Fiat 500 Abarth

După ce a fost protagonista principală a unui alt spot publicitar pentru Fiat 500 Abarth, intitulat "Seduction" şi care a fost considerat cea mai sexy reclamă din pauza Super Bowl-ului 2012, Catrinel Menghia apare acum alături de actorul Charlie Sheen în reclama Fiat 500 Abarth - "House Arrest", potrivit The Wall Street Journal.

În noul clip, Charlie Sheen conduce o maşină Fiat 500 Abarth prin interiorul unei case somptuoase, atrăgând admiraţia mai multor femei. Spre finalul spotului, Charlie Sheen se dă jos din maşină, fiind vizibilă brăţara de monitorizare pe care actorul o are la un picior, şi îşi salută admiratoarele. Ulterior, spre el se îndreaptă Catrinel Menghia, care apare în clip purtând o rochie roşie.

"Îmi place când sunt arestat la domiciliu. Ce primesc pentru faptul că m-am comportat bine?", o întreabă Charlie Sheen pe Catrinel Menghia, în timp ce fotomodelul român îi zâmbeşte provocator.

Spotul se încheie cu sloganul "Băieţii răi nu sunt toţi egali".

Noul serial al lui Charlie Sheen, "Anger Management", va avea premiera în SUA în iunie anul acesta.

Catrinel Menghia, născută pe 1 octombrie 1985, a fost descoperită la vârsta de 16 ani, pe când ieşea din incinta stadionului din Iaşi, după o sesiune de antrenament la proba de săritură în înălţime. De atunci, ea a devenit un model internaţional de succes şi a prezentat diverse creaţii vestimentare pentru mari case de modă, precum Giorgio Armani. Ea a fost imaginea Peroni şi a apărut în paginile multor reviste de modă celebre.

Catrinel Menghia a mai apărut în calendarul Sports Illustrated 2007 şi în Sports Illustrated Swimsuit Edition 2006, dar şi pe coperta ediţiei sud-africane a Sports Illustrated Swimwear 2009. Menghia, care a fost, pentru o perioadă, imaginea Emporio Armani, a pozat pentru numeroase reviste printre care FHM şi Maxim.

Charlie Sheen, în vârstă de 46 de ani, este de mult timp un obişnuit al presei de scandal, din cauza stilului său de viaţă turbulent şi a numeroaselor probleme pe care le-a avut de-a lungul anilor cu justiţia - droguri, prostituţie şi violenţă domestică.

În mai 2010, actorul a semnat un contract pentru două noi sezoane din serialul "Doi bărbaţi şi jumătate/ Two And A Half Men" şi a obţinut o mărire de onorariu, ajungând să câştige, potrivit presei americane, 27,5 milioane de dolari pe an pentru rolul burlacului afemeiat Charlie Harper. Serialul avea o audienţă săptămânală de circa 15 milioane de telespectatori în SUA.

Charlie Sheen a fost însă concediat, în primăvara anului 2011, de producătorii serialului "Doi bărbaţi şi jumătate", din cauza numeroaselor scandaluri din viaţa lui privată. Actorul a reacţionat imediat şi a dat în judecată grupul Warner, pe care l-a acuzat de ruperea abuzivă a contractului şi de la care a cerut daune de 100 de milioane de dolari. Ulterior, locul lui în serial a fost luat de Ashton Kutcher.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici